2777
2789

سلام خوبید ..

چقدر خوبه ک اینجا هست حداقل گاهی میتونم تراوشات ذهنمو تخلیه کنم ،

بچه ها من خیلی عجیب غریبم یعنی الان چند وقتیه ک به یه رفاه نسبی تری نسبت به سالهای قبل زندگیم رسیدم البته نه آنچنان رفاهی هاا تازه شدم یکم هم سطح مردم عادی و اینم بگم گذشته سختی از نظر اول سطح فرهنگ و عقاید خانواده و بعدم مالی و .... داشتم نمیدونم شاید افکار الانم برمیگرده به گذشتم اما چیزی ک میدونم اینه ک هرگز از زندگی لذت نبردم و نمیبرم و اصلا زندگی سطح بالا و آروم رو یه چیز خیلی عجیب غریبی میبینم یعنی مثلا انگار ک حق من نیست یا اگر بهش برسم سهمم نیست باید رهاش کنم🤕😑😐

اندکی شعر..🙂🌻

کجاش فوبیا بود آخه🫥

انشالله بهتر بشه زندگی تون

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا فکر میکنم من نباید همیشه پول داشته باشم و این عادیه ک توی بی پولی بمونم و سختی بکشم یا اینکه نباید هر روز به خودم برسم چون اگر یه روز نتونم و امکانش رو نداشته باشم اذیت میشم یا اینکه من نباید هر روز حمام برم چون اگر کلا یه اتفاقی بیوفته نرم حمام چقدر اذیت میشم پس الان بدنم رو به یه سختیهایی عادت بدم برا اون روزا

اندکی شعر..🙂🌻
کجاش فوبیا بود آخه🫥 انشالله بهتر بشه زندگی تون

فوبیای زندگی آروم و راحت دارم یعنی احساس میکنم اگر یک روز خوشبخت باشم قطعا بعدش این خوشبختی رو از دست میدم 

اندکی شعر..🙂🌻
فوبیای زندگی آروم و راحت دارم یعنی احساس میکنم اگر یک روز خوشبخت باشم قطعا بعدش این خوشبختی رو از دس ...

اها بنظرم برید پیش روانپزشک 

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

این فقط یه فکره 

از بیرون بهش نگاه کن میبنی که چیزی جز یه فکر نیست 

نگو من اینطوری ام 

وقتی میگی من اینطوری ام به خودت اینو میقبولونی که همینطوری هم رفتار کنی 

در عوض بگو من این فکر رو دارم 

اینطوری از فکر خودت فاصله بگیر و بهش نگاه کن 

حالا معاینه ش کن 

فکریه که بهت کمک می‌کنه ؟ تو رو به رشد میرسونه ؟ احساس خوبی بهت میده ؟ اگر جوابشون منفیه کافیه به خودت بگی ممنون ذهن من که سعی کردی نظر خودت رو با من به اشتراک بذاری از ذهنت تشکر کن و صداش رو مثل صدای رادیو توی ذهنت کم کن 

نگفتم فکرت رو حذف کن اون فکر هست فقط اثرش کم میشه و کار خودتو می‌کنی 

تصور کن داری با موبایل با دوستت حرف میزنی 

تلویزیون هم روشنه و داره اخبار میگه 

این تو هستی که تصمیم میگیری که به کدوم قسمت اخبار توجه کنی 

اون افکار هم همین طوری ان

والدین ، شرایط ، جامعه و... کمک کردن این افکار ساخته بشه ولی واقعیت اینه که اگر خودت به این افکار ضریب ندی اثرشون روی زندگیت فقط ۱۵ درصد هست نه بیشتر 

صدای این افکار رو در حد پونزده از صد بیار پایین 

حالا زندگی کن و لذتشو ببر

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یا اینکه اگر برم تفریح ممکنه اتفاق بدی برام بیوفته یا سفر برم و خلاصه اینجور افکاری ک تا حالا ب اینکه آزار دهنده هستن فکر نکرده بودم بلکه الان ک بنا به شرایط روزی دو سه ساعت توی یه محیطی قرار گرفتم ک اونجا خانوما رو آراسته و شاد سوار ماشینای خودشون با بهترین آرایش و لباس میبینم میگم چرا اونا افکار منو ندارن چرا اینقدر مث من  نگران همه چی نیستن چرا اینقدر راحت زندگی میکنن ولی من اینقدر خفت پسندم

اندکی شعر..🙂🌻
فوبیای زندگی آروم و راحت دارم یعنی احساس میکنم اگر یک روز خوشبخت باشم قطعا بعدش این خوشبختی رو از دس ...

با تمام وجودم درکت کردم !

منم تا حدودی اینجوری ام

ینی اتفاق خوب می افته فوری اسپند و صدقه و ... به راه میکنم که خدایی نکرده از دماغم در نیاد !

که اکثر اوقات هم بد جور حالم میگیره

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️