2777
2789
عنوان

خانم ها با تجربه زایمان

156 بازدید | 19 پست

سللام عزیزان

من چون‌نوک سینه صاف داشتم نی نی نگرفت سینه رو و همچینن چون نی نی کوچولو به دنیا اومد جون نداشت با رابط هم سیر نمی شد شیر خشک با شیشه دادیم. 

با رابط روزی یکی دو بار شیر میدادم بهش. بعد شد روزی یه بار و هی شیرمم کم شد. الان حتی با رابط هم نمی گیره و روشو بر می گردونه.  

الان فشار میدم قطره ایی شیر میاد ( هر بار فشار یک قطره) 

فردا مشاور شیر دهی می خوام برم ببینم امیدی هست سینه رو بگیره

اما سوالم اینه الان به نظرتون احیا میشه شیرم با مک زدن نوزاد و یا دوشیدن خودم یا اینکه این قطره ایی شیر اومدن  به معنی خشک شدنه شیرمه؟! 

کسی هست تجربه مشابه داشته باشه باز شیرش زیاد شده باشه در این مرحله و آستانه ی خشک شدن؟

تغییر! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چه اصراري داري شير خودتو بدي؟ اونم وقتي شيرت كمه

دوست داشتم تا چند ماهگی شیر خودمم کناره شیر خشک بخوره عزیزم. 

چون از طریق شیر مادر انتی بادی ها قابل انتقاله و تا شش-هشت ماهگی نوزاد که سیستم ایمنی کامل تر میشه شیر مادر هم بخوره خیلی خوبه

تغییر! 

عزیزم منم دخترم خیلی ضعیف و با وزن ۲ و ۵۰۰ بود نوک سینه من هم صاف بود. یعنی بیچاره شدم چند ماه تا قشنگ تونست بخوره، هر روز میرفتم خانه بهداشت کمک کنن بتونه شیر بخوره. کنارشم شیر می دوشیدم و گاهی ام شیرخشک با کاپ شیردهی یا سرنگ میدادم ولی اصلا شیشه ندادم و سعی میکردن تلاش کنه سینه رو بگیره اوایل روزی یکی دوبار میتونست بگیره بعد یواش یواش بیشتر شد

شیشه شیر مخصوصا چند هفته اول که بچه هنوز ماهر توی گرفتن سینه نیست میتونه باعث بشه کلا بچه سینه نگیره.

برو مشاور شیردهی انشاالله کمک بکنه بتونی شیر بدی چون خودتم دلت میخواد. فکر میکنم چون هنوز کامل خشک نشده امیدی هست منتها باید بچه زیاد مک بزنه و شیرافزا هم بخوری 

عزیزم منم دخترم خیلی ضعیف و با وزن ۲ و ۵۰۰ بود نوک سینه من هم صاف بود. یعنی بیچاره شدم چند ماه تا قش ...

عزیزم به دلایلی که گفتنش در اینجا وقت گیره شیشه دادم 

والله اونقدر شیرم کمه میگم لابد دیگه خشک شده و دیگه زیاد نمیشه 🥺

تغییر! 
اخه خواهرم میگفت من از ۶ماه بارداری شیر داشتم ،بهش گفتم تو مثل لارا هستی تو فیلم تگزاس 🤣🤣

عزیزم من شیرم اونقدر زیاد بود

و اولین ترشحات هم بعد زایمان با فشار پرستار اومد

تغییر! 
عزیزم به دلایلی که گفتنش در اینجا وقت گیره شیشه دادم  والله اونقدر شیرم کمه میگم لابد دیگه خشک ...

عزیزم قطعا هیچکس مهربونتر و دلسوز تر از تو برای بچت نیست. حتی اگر شیرخشکی هم بشه بازم تو یه مامان خوب و دلسوزی. به نظرم تلاشتو بکن احتمال داره بشه  ولی اگر نشد خودتو سرزنش نکن. این همه بچه شیرخشک میخورن مشکلی هم ندارن. انشاالله که دوباره سینه بگیره ولی اگه نشد هم بهش فکر نکن بازم تو یه مامان خوبی و تلاشتو کردی