2777
2789

یعنی ادم اینجا نی نی سایت یا حتی اشناها میبینم واقعا زنا خودشون مریضا عملا 

یارو خود درگیری داره با شوهرش خانواده شوهرش 

بخاطر چیزای مزخرف که اگه خوانواده خودش بکنن مشکلی نداره اما وای اگه خوانواده شوهر کنه 

یا گیرای الکی دادن به شوهرشون کارا و حرفای مزخرف زدن من خودم کاملا منطقی به هر چیز یا کاری فکر میکنم یعنی منم حتی کنار نمیام با خانما 😑

بنظرتون واقعا اینجوری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم کلی نمیشه داد ولی امروزیه تاپیک دیدم میگف بالاخانه ی مادرشوهرم هستم شوهرم شبی نیم ساعت ،۴۰دقیقه میره پایین دخترخالم گفته نذار بره   زن حسابی اگه بامادرخودت هم همسایه بودی خودت روزی نیم ساعت نمیرفتی خونش؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

وایییی اصلا نمیدونم واقعا ملت چرا میخوان بدجنس و با سیاست باشن🤧

دقیقا همین سیاست اگه زیاده روی بشه میشه حساسیت بیجا

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

دقیقا برعکس اینم هست اگه عروس یه حرفی بزنه مادرشوهر غوغا میکنه اگه همون حرفو دختر بزنه اصلا انگار که هیچی نگفته.مادرشوهرم‌می‌خواست بره یه شهر دور خونه خواهرشوهرم خونه برادرشوهرمم همون شهره پسر خواهرشوهرم امتحان داشت اینم به مامانش میگه نیا خونمون بچم‌امتحان داره اینم‌میره خونه پسرش میمونه بااینکه یک سال بود دخترشو ندیده بود برگشت اومد حالا اگه عروس اینکارو میکرد همین‌مادرشوهرم غوغایی به پا میکرد.در کل هیچکس ایراد بچه خودش یا پدرو مادر خودشو نمیبینه 

دقیقا برعکس اینم هست اگه عروس یه حرفی بزنه مادرشوهر غوغا میکنه اگه همون حرفو دختر بزنه اصلا انگار که ...

میگم که کلا زنا خوششون میاد جنگ روانی راه بندازن خالا چه مادرشوهر چه عروس درک نمیکنم جدا