2777
2789

چون میگذرد غمی نیست ، ی روز خوب میاد اگ بیاد

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده منم همینن، خواهرم اومداینجا مامانم بیرونش کردبابام ازترس هیچی بهش نمیگ ابرومون برده بابامم خ ...

یادمه دقیقا اوایل کرونابود شوهرم شعلش ازدست داد.شش ماه هیچی نداشتیم....چقدرسخت بود....نه خانوادش کمکمون میکردن نه خانواده خودم.جزخدا همه نشسته بودن منتطر له شدن مابودن...حداقل کمک مالی نمیکردن بکنار کمک معنوی هم نمیکردن.ی روز ب شوهرم گفتم پسرم شیرخوار بود.منو ببرخونه پدرم حداقل ی ماه اونجاباشم بتونم پسرم شیربدم.گفت نه نرو منت میزارن سرت.رفتم ب هرحال.چون توخونه هم چیزی نبود واسه گدران زندگی.وگرنه انقدربدبخت نیسم ونبودم که درکسی روبزنم که ارزوهام نادیده گرفته بود...منوبروشهرمون گداشت و برگشت بخونمون.من وپسرم خونه پدرم یماه موندیم ایکاش نمیموندم....آاااااااااااااخ......خواهرم اولین روز بعدازطهر جنجال بپاکرد سرپسرم که چرا بچه رو اونجامیشوری چرااینجوری چرااونطوری.. ..بماندکه بعدش گفت ببخش و اشتباه کردم....ی روز هیشکی خونه نبود بمادرم ازکمبودام گفتم.گریه کردم.....بغض سنگین گلومو فشارمیداد....دردام گفتم...روکرد وگفت...میدونی چیه!؟توهرشهری کمیته هست نهایتش برین کمیته ثبت نام کنین....من یه لحظه خودم جمع کردم و گریه نکردم....دیدم پدرم ازدراومد تو...گفت ب پدرم....فلانی(اسم پدرم)اسممون واسه حج واجب دراومده....ومن درکمال تعجب خودم زدم ب بیعاری و گفتم مبارک.آره برین حج....آاااااااااهی کشیدم و رفتم اتاق خواب و بچمو بغل کردم ویه دل سیر برای دلم گریه کردم....چقدر یه پدرومادرمیتونه  بدبخت باشه که ناراحتی فرزندش نبینه ودرک نکنه....این فقط یه موردبود....چقدر حالم بدخدامیدونه😢

یادمه دقیقا اوایل کرونابود شوهرم شعلش ازدست داد.شش ماه هیچی نداشتیم....چقدرسخت بود....نه خانوادش کمک ...

الهی بمیرم برات تمام این دردایی ک میگی آشنان برام،دیرجواب پیامتو دادم حموم بودم میخواستم خودکشی کنم بااینکه فردا عقد فکرخودکشی راحتم نمیزاره تمام چیزایی ک گفتی با گوشت پوست استخونم درک کردم حال روحیم اونقدر بده میترسم تافردا دوام نیارم یکاری کنم ک دیگ نشه جمعش کرد 

🕊✨🤲🏻

الهی بمیرم برات تمام این دردایی ک میگی آشنان برام،دیرجواب پیامتو دادم حموم بودم میخواستم خودکشی کنم ...

عزیزم این جه حرفیه.قوی پیش میش ادمهایی که هدفشون خارکردنته....بخداتوکل کن عزیزم.پیشاپیش عقدتونم مبارک...انشاالله که هزاران سال کنارهمسرت شادواروم وباعشق ومحبت زندگی کنین...اینم یه دسته گل قشنگ برای همدردم و دوستم🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🍀🌱🍀🌹🌱🌸🌱🌹🌱🌸🌹🌱🌸