2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو مورد این مدلی از دوستام بودن هر دوشونم دچار مشکل طلاق شدن متاسفانه! 

آدم باید یه کشش و مغناطیسی داشته باشه بهر حال. اون حالتی ک اینجوری توی پیش فرض خودشونن برای خانوادشون عادی شده و قابل پذیرشن. 

ادمایی ک گرم نیستن. ادامه دهنده حرف نیستن... جذابیتی ندارن. یه کاغذ سفیدو الکی به دیوار نمیزنن برای موندن باید یه حرفی برای گفتن داشته باشیم

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
منم دو مورد این مدلی از دوستام بودن هر دوشونم دچار مشکل طلاق شدن متاسفانه!  آدم باید یه کشش و ...

وای یعنی ببین

خستم شد قشنگگگ

همش ساکتهه

هرموقع میای میبینی ساکته

همشم حرفاش تو دلشه

باهمه هم اینطووووره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😖

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
وای یعنی ببین خستم شد قشنگگگ همش ساکتهه هرموقع میای میبینی ساکته همشم حرفاش تو دلشه باهمه هم ای ...

خب شاید افسردگی دارن. اگه حال نمیکنی باهاش بیخیال شو‌. دیگه توی دوستی آخه ؟؟؟ حالا بگی بعد از بیست ساال زندگی مشترک با ۴ تا بچه طرف این ریختی شده یه چیزی. 

نه خوب نیست. من حتی همکار داشتم اینجوری بود شیفت کاریم کلا در خواست دادم عوض کردم. آدما لابلای حرف زدن و ارتباط  گرفتن ها بهم شناخت پیدا میکنن. عشقشون بهم معلوم میشه. حس خوبشون. این همه کتاب راجب کلام. قدرت کلام.. ارتباط گیری.. 

سوال اینجاس چجوری با این حد کمرویی و کم حرفی با شما اوکی شده؟!

خب شاید افسردگی دارن. اگه حال نمیکنی باهاش بیخیال شو‌. دیگه توی دوستی آخه ؟؟؟ حالا بگی بعد از بیست س ...

اون همش ميگه تو پر حرف باش منو ب حرف بكشون🥲🤦🏻‍♀️ولی خب ادم خسته میشه

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
اون همش ميگه تو پر حرف باش منو ب حرف بكشون🥲🤦🏻‍♀️ولی خب ادم خسته میشه

پر حرفی فرق میکنه . ولی دیگه صحبتای روتین و گاهی رومانتیک و یه حس تقابلی. تعریفی.. صحبت مشترک از آینده خاطره گفتن.. اینا قشنگن. همش متکلم وحده باشید ک قشنگ نیست. با هوش مصنوعی حرف بزنی بهتره که