2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سختت نشده بخدا خیلی سخته مخصوصا من که اول راهم 

اولا چرا چون گاهی دوازده شب میومد ولی الان عادت کردم

زایمان و اسباب کشی و بچه داری و دکتر و بیمارستان و ….همه جا تنها بودم

اهوم ولی بنظر من بیس تا سی اوج انرژی و جوونیه،حیفه اینشکلی ۲۴ ساعتش برای کار صرف بشه

نظر منم اینه 

ولی توی کشورهای در حال رشد اگر این دوره رو کار نکنی نمیتونی بعد ۴۰ نفس بکشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه چون بعد7سال  زده شدم الان فقط پولش مهمه بیشتر وقتا نباشه راحتترم

درسته من الان چون تازه باهاش نامزد کردم میخام پیشم باشه ولی نیست سختمه وگرنه برای بعدا خوبه 

اولا چرا چون گاهی دوازده شب میومد ولی الان عادت کردم زایمان و اسباب کشی و بچه داری و دکتر و بیما ...

شوهر من ۱۲ هم نمیاد 😭😭😭خودش ۲ ساعت میخوابه واقعا پول انقدر ارزش نداره 

شما خودتون آدمی بودید که با حقوقش مشکلی نداشتید که کم ترم بشه 

اره دیگه . میخوام چیکار . الان بعد دوازده سال زندگی مشترک هنوز مستاجرم ولی برام خیلی مهمه که کنار همسرم باشم ، بچه م از کنار پدرش بودن لذت میبره 😍 . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

منکه ازش نمیخواستم خودش خیلی بلند پروازه

الباه درامد ما خیلی بیشتر از اینه که گفتی ولی الان بنظرم خودش پشیمونه چیزی بروز نمیده ولی احساس میکنم 

تو همه این سالها باباهای دوستای پسرم همراه بودن 

چند وقت پیش گفت میخوای منم باهاتون بیام استخر پسرم سریع گفت نه مرسی

اینشکلی خیلی سخت و بده مخصوصا وقتی اول رابط و ذوق و هیجان داره ادم...

سرد میشه اون حس بینتون و بعد ده سال ک بخواد کنار بزاره این کارو دیگه سن و سال الانو نداری ذوقشم نداری

اینشکلی خیلی سخت و بده مخصوصا وقتی اول رابط و ذوق و هیجان داره ادم... سرد میشه اون حس بینتون و بعد ...

آخ راست میگی ولی خب دیگه چه کنیم الان اول راهیم باید به فکر خونه و ماشین باشه باید کار کنع من الان جوونم میخام پیشم باشه حیف نیس 

درسته من الان چون تازه باهاش نامزد کردم میخام پیشم باشه ولی نیست سختمه وگرنه برای بعدا خوبه 

اره اوایل دلت نمیخواد ازت دور شه منم میرفت سرکار خیلی بیتاقتش میشدم اما ب مرور عادی میشه حتی میخوای ی مدت نباشه ارامش داشته باشی😁

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞