كلا شركت نفت اون قدرا هم كه همه فكر ميكنن خيلى حقوق و مزايا عالى هست هم نيست.اگر بوده واسه زمان قديم بوده.متاسفانه درونش خودمون رو كشته بيرونش مردم رو.
بازم جای تعجبه اخه خونه ماشین عادی معمولی نخریده 🥲
نمیدونم والا دور و بریای خودم تهران با ماهی 20,25 حقوق زمین خرید خونه عوض کردن ماشین به روز کردن خود داداشم همش وام میگیره حقوقش 20 تومنه ،15 قسط میده واقعا زحمت میکشه به هرجا برسه حقشه
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
متاسفانه ديد مردم اين هست كه شركت نفتى درآمد بالايي داره.به همين خاطر هم هست كه كارمندان بقيه ادارات وقتى ميخوان به حقوق و مزاياشون اعتراض كنن نفتى هارو مثال ميزنن.
خداروشکر چنین ادعای ندارم اما ادبیات شما هم معلوم ِ.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
یجا هم گفتم اشنا دارم پشت میز میشنه باز بسته شدن درو نگاه میکنه ماهی ۶۰تومن😂😂😂
ولی خدایی همین خانوم همیشه در حال تلفن صحبت کردن، اسنوری هست. حقوقش زیاده. اینوووو قبول دارم اما فوق العاده زبون دارن ماشالله.
خیلی عوامل تاثیر گذار..... مثلا من برم جای ایشون دو روزه ممکن اخراج بشم
شیمی خوندن دکترا دارن...والا دانشگاه پیام نور هم بودن...
ولی اونا که گفتم رفتن کانادا نفت یکیشون خونده، یکیشونم مکانیک سیالات، مابقی شون نمیدونم.