2777
2789
عنوان

مهندس، کار عسلویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 58 پست
شاید کم بگن زیاد نمیگن خیلی محافظ کارن دوتا اشنا نگهبان داریم یکی ۱۲هست شرکتش نمیدونم اما اون یکی که ...

استخدام رسمی با پروژه قراردادی فرق داره ها

ولی اکثرا تو عسلویه پروژه قراردادی کار میکنن🤷‍♀️چوم

همسرم شركت نفتى هست.مهندس نفت و با سابقه ١٥ سال كارمند رسمى شركت نفت در تهران.قبلا خوزستان بوديم.كام ...

منم به خاطر همین موضوع که توی تعجبم آخه جوونن سابقه کجا داشت خونه بهترین جا ماشین کمک خرج خانواده و... شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم جای تعجبه اخه خونه ماشین عادی معمولی نخریده 🥲

نمیدونم والا دور و بریای خودم تهران با ماهی 20,25 حقوق زمین خرید خونه عوض کردن ماشین به روز کردن خود داداشم همش وام میگیره حقوقش 20 تومنه ،15 قسط میده واقعا زحمت میکشه به هرجا برسه حقشه 

كلا شركت نفت اون قدرا هم كه همه فكر ميكنن خيلى حقوق و مزايا عالى هست هم نيست.اگر بوده واسه زمان قديم ...

محیطش داغونه خودمون فاصله ای نداریم تا عسلویه انقدر هوا گرمه که نگم من برم تحمل میکنم چون توی همین محیط بزرگ شدم😂

همسرم شركت نفتى هست.مهندس نفت و با سابقه ١٥ سال كارمند رسمى شركت نفت در تهران.قبلا خوزستان بوديم.كام ...

اسم نمیارم اما یکی از آشناهامون دختر هم هست، ماهی 40 تومن بدون مزایا حقوق میگیرن. و اینکه باا وام کارهای متفرقه خونه ماشین دارند/:

قبلا گرونی نبود 25 ت می گرفت، خودم فیش حقوقی شون دیدم.

یعنی کم بوده. نمیشد پیشرفت کرد.

!؟؟؟

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
منم دارم همینو میگم به دوستان برخورد😃

متاسفانه ديد مردم اين هست كه شركت نفتى درآمد بالايي داره.به همين خاطر هم هست كه كارمندان بقيه ادارات وقتى ميخوان به حقوق و مزاياشون اعتراض كنن نفتى هارو مثال ميزنن.

اسم نمیارم اما یکی از آشناهامون دختر هم هست، ماهی 40 تومن بدون مزایا حقوق میگیرن. و اینکه باا وام کا ...

یجا هم گفتم اشنا دارم پشت میز میشنه باز بسته شدن درو نگاه میکنه ماهی ۶۰تومن😂😂😂

شما استاد علم و ادب اخلاق ببخشید جسارت منو

خداروشکر چنین ادعای ندارم اما ادبیات شما هم معلوم ِ.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
یجا هم گفتم اشنا دارم پشت میز میشنه باز بسته شدن درو نگاه میکنه ماهی ۶۰تومن😂😂😂

ولی خدایی همین خانوم همیشه در حال تلفن صحبت کردن، اسنوری هست. حقوقش زیاده. اینوووو قبول دارم اما فوق العاده زبون دارن ماشالله.

خیلی عوامل تاثیر گذار..... مثلا من برم جای ایشون دو روزه ممکن اخراج بشم  

عسلویه هست چکارست؟  میخوام برم مهندس شیمی میترسم کار گیرم نیاد💔🥲

ن ایشون عسلویه نیستن.

شیمی خوندن دکترا دارن...والا دانشگاه پیام نور هم بودن...

ولی اونا که گفتم رفتن کانادا نفت یکیشون خونده، یکیشونم مکانیک سیالات، مابقی شون نمیدونم.