2777
2789
عنوان

مهندس، کار عسلویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 58 پست
میشه بپرسی مهندس شمی خانم هست یا نه؟؟ من میخوام برم شیمی میترسم کار گیرم نیاد و حقوق مهندس شیمی چقدر ...

پارتی میخواد پارتی کلفت😂خانمم جدیدا دارن میگیرن ولی خیلی کم

تا چندسال پیش ک اصلا خانم نبود

ولی سابقه کار میخوان یخورده صفر کیلومتر وارد شدن سخته

من داداشمم با ۵ سال سابقه کار تو پروژه امسال خواست بره عسلویه حقوق بهش گفتن ۱۸ تومن

اونی ک گفت ۲۵ تا ۳۵ زهی خیال باطل

خب لابد واقعا تلاش کرده پسر خاله من الان تو همونجاست واقعا خیلی تلاش کرد فوق لیسانسشو از دانشگاه تهران بود تا چند سال بعدش چند جا استخدامی داد شبانه روزم میخوند که اخرش اونجا قبول شد 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم هست، اما کسانی که تحصیلات دارن عموما تلاش می کنند. دقیقا پدر من و دوستشون رفتن! ولی پدرم هیچ پ ...

عزیزم گفتم پدرم رییس حراسته

😁کار هرکسی نیست تجربه زیادیم میطلبه

گردن بی عرضگی ننداز

من پدرم ۲۰ سال سابقه کار داره اونجا

ولی اینجوری یهو بلند شدن اونم تو این اوضاع بد که یه خونه الان ۴ میلیارده ،بیا قبول کنیم با حقوق کارمندی حتی اگ عسلویه باشه در نمیاد

پارتی میخواد پارتی کلفت😂خانمم جدیدا دارن میگیرن ولی خیلی کم تا چندسال پیش ک اصلا خانم نبود ولی سا ...

پس امید داشته باشم🥲 

خیلی کم پیشنهاد داده بودن اشنا داریم رو میز نشسته باز بسته شدن درو نگاه میکنه ماهی ۶۰تومن🤣

اره اینم که گفتم نخبه بود رتبه برتر کنکورم بو

پس مطمئن باشید خیلی ساپورت میشن..... و برا اشخاص دیگه هم کار میکنند.

حالا دوستان میگن دزد.... خود داند، ولی قرار نیست تا کسی پیشرفت کرد چنین تهمتی بزنیم(منظورم، شخص خاصی نیست کلی میگم)

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نگهبان 25 میلیون???? خب پس شکت به چیه میگی نخبه س 

نه عزیزم این یکی دیگه از اشناهامونه اونی که گفتم مهندسه 😂 حقوقش بالای ۵۰تومنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حتی بورسیه خارجم اورد نرفت چون جنوبیم نصف اشناها عسلویه هستن نصف دیگه تو دریا

پس مطمئن باشید خیلی ساپورت میشن..... و برا اشخاص دیگه هم کار میکنند. حالا دوستان میگن دزد.... خود د ...

منم فکر نکنم دزد باشه شکی ندارم که نیست میشناسمشون حتی حاضرن بمیرن نون حروم نخورن

پس امید داشته باشم🥲  خیلی کم پیشنهاد داده بودن اشنا داریم رو میز نشسته باز بسته شدن د ...

خیلی عجیبه این حقوقی ک داری میگی

الان جوشکار عسلویه داره روزی یک و نیم تومن میگیره

کلی ام کارشون سخته و با هزار تهدید و اعتصاب حقوق ب اینجا رسوندن

اونم شرکتای خوبی ک عسلویه مشغولن انقدر میدن

شرکت مثل اویک ،چگالش اشنا دارم به مهندس ناظر برقش ۳۰ تومن میده

این رقم هایی ک میگی عجیبن

مطمینی بولوف نیومدن؟

عزیزم گفتم پدرم رییس حراسته 😁کار هرکسی نیست تجربه زیادیم میطلبه گردن بی عرضگی ننداز من پدرم ۲۰ س ...

جسارت نکردم!ولی قرار نیست تا یکی پیشرفت کرد این حرف بزنیم!! شما نه استارتر می‌شناسید نه مخاطبش رو. در متن زندگی شون هم نیستید. 

و اینکه خیلی عوامل به این پیشرفت کمک میکنه.

من نه پدرم پولدار شده نه مال خاصی داریم ، که الان بگید حتما مرف هستیم این حرفا میزنم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نه عزیزم این یکی دیگه از اشناهامونه اونی که گفتم مهندسه 😂 حقوقش بالای ۵۰تومنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حتی بورس ...

میدونم عزیزم فهمیدم ولی میگم تعجبت از چیه که میگی تو سه سال خونه و ماشین خرید و ازدواج کرد ?

خیلی عجیبه این حقوقی ک داری میگی الان جوشکار عسلویه داره روزی یک و نیم تومن میگیره کلی ام کارشون س ...

شاید کم بگن زیاد نمیگن خیلی محافظ کارن دوتا اشنا نگهبان داریم یکی ۱۲هست شرکتش نمیدونم اما اون یکی که پترو هست ۲۰،۲۵تومنه

همسرم شركت نفتى هست.مهندس نفت و با سابقه ١٥ سال كارمند رسمى شركت نفت در تهران.قبلا خوزستان بوديم.كامل از حقوق و مزاياي شركت نفت باخبرم.عسلويه نبوده كه دقيق حقوق رو بهت بگم.ولى كلا در شركت نفت يك سقف حقوق وجود داره  كه تحت هيچ شرايطى بيشتر از اون مقدار نميگيرى.عسلويه به خاطر شرايط كارى و محيطى سقف حقوق بالاتر هست ولى كلا اونقدرى نيست كه در طى چند سال هم خونه بخرى هم ماشين و …..تازه ايشون كه سابقشون كم هست كه اصلا سقف رو هم نميگيرن.

منم فکر نکنم دزد باشه شکی ندارم که نیست میشناسمشون حتی حاضرن بمیرن نون حروم نخورن

باشن هم نباید اجازه بدیم ذهنمون به این سمت بره.

خدا ی جا تلاش و صبر آدم‌ها جبران میکنه. دیدم که میگم. پس مطمئن باشید همین نون خیلی کمک کننده بوده! خودشون باهوش هستند الحمدلله.

و اینکه دوست خوبم هیچ وقت نگید شانس دارند، همین انرژی منفی داره....امیدوارم متوجه حرفم بشید.