2777
2789
عنوان

مهندس، کار عسلویه

1909 بازدید | 58 پست

یه آشنا داریم یه تقریبا ۳سالی هست که عسلویه کار میکنه نمیدونم شغلش چیه اما فکر کنم همین شاخه های مهندسی هست نمیدونم چیه 

اما توی سه سال خونه خرید ماشین خوب خرید کمک خرج خانوادش شد ازدواج کرد 

😶خدا بده شانس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر الحمدلله.

هر کسی تلاش درست کنه نتیجه میگیره.

عسلویه تا وارد میشی فکر میکنی گاز همه شهر باز هست. پس آدم مقاومی باید باشن.

من فامیل نزدیک دارم رفت یکماه هم نموند. خیلی ها موندن اکثرا خونه ها و ماشین های عالی دارند، بعدم رفتن کانادا یا استرالیا... همه اینا آدمهای سختکوش هستند.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
حقوقشون خوبه ها،اینایی ک کارمندن اونجا مثلا رو ۴۰ ،۵۰ تومن ولی انقد اوضاع بی ریخته با ۵۰ تومن تو س ...

میشه بپرسی مهندس شمی خانم هست یا نه؟؟ من میخوام برم شیمی میترسم کار گیرم نیاد و حقوق مهندس شیمی چقدرهه🥲❤️قربونت

دزدی میکنه🤣یا پیمانکاره ک حسابی بخور بخور راه انداخته وگرنه منم بابام عمریه عسلویه کار میکنع از ای ...

اینم هست، اما کسانی که تحصیلات دارن عموما تلاش می کنند.

دقیقا پدر من و دوستشون رفتن! ولی پدرم هیچ پیشرفتی نکرد، ایشون پیشرفت کردن.

نمیشه ی نسخه برای همه پیچید!!!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.