2777
2789
عنوان

مهمان سرزده اومد وناهار سوپ بود

632 بازدید | 37 پست

من رژیمم سه هفته کمابیش رعایت میکنم و4کیلو کم کردم 4کیلو آب وچربی نه عضاه

حالا بگذریم امروز بعد باشگاه ناهار سوپ مرغ درس کردم تا ته کاسه رسیدم دیدم دوتا کرم توش بود 😐 بازم دقت کردم بیشتر دیدم مهمونا سوپم زیاد بودن 😐

هیچوقت به فلفل جميع انواع فلفل دلمه ای و... اعتماد نکنید اینا مهمون سر زده میارن 😐😐 خاک تو سرت فلفله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمان های سرزده ات کرم بودن؟مگه فلفل دلمه ای رو خرد نکردی ؟توشو نگاه نکردی؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
میشه بگی چطوری کم کردی 

رژیم گرفتم کار سختیه جلو شکم گرفتن 😁 باشگاه هم میرم. باید پروتئین خوب بخوری کالری پایین باشه کرب باید خیلی کم باشه و چربی بابد باشه تو غذات

و از همه مهم تر فیبره 

منم متوجه نشدم ،فلفل رو موقع خورد کردن ندیدی 

اگه جو داشت سوپت ممکنه جو ها کرم زده باشن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
رژیم گرفتم کار سختیه جلو شکم گرفتن 😁 باشگاه هم میرم. باید پروتئین خوب بخوری کالری پایین باشه کرب با ...

حیف حوصله باشگاه ندارم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇