2777
2789
عنوان

لباس بچه کثیف

264 بازدید | 26 پست

واقعا موندم با چی بشورم 

یعنی هر ثانیه یه چیزی روش میریزه صابون فیروز سبزش گفتن خوبه خریدم میره ولی اخر جاش هست مثلا لک چربی قهوه ای میشه وقتی خشک میشه 

پودر صابونم ک عین همونه 

با وایتکس میره ولی لباس لک لکی میشه شما با چی میشورین میخام کاملا تمیز شه

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منک صابون زرد ازاون قدیمیا هم استفاده کردم اثر نداش. دیروز دیگ کفری شدم کل لباسو تو اب وایتکس خوابوندم از بنفش به یه صورتیه خیلی ناناز تبدیل شد لکه هاهم رف😂💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من لباسی که لک بشه و مینی‌واش یا ماشین نشوره  مایع لباسشویی بزرگسال پودر سپید ماشینی یک مقدار سفید کننده قاطی میکنم و لباسارو توش خیس میکنم بعد میشورم عین روز اول میشه 

اگه هم رنگی بلشه سفید کننده‌رو نمیریزم

زهد ریایی،جهل مقدس...
منک صابون زرد ازاون قدیمیا هم استفاده کردم اثر نداش. دیروز دیگ کفری شدم کل لباسو تو اب وایتکس خوابون ...

منم همین کارو میکردم تا الان ولی لباس نابود شد خدای با هیچیییی نمیرفت بدم میاد 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

من وقتی لباسا اینجوری میشن یه تشت آب با یه لیوان وایتکس قاطی میکنم . لباس رو یکی دو ساعت ، کامل داخلش میزارم که بیرون از آب نمونه . خیلی از پارچه ها تکون نمیخورن بعضیا هم رنگشون یکنواخت میره و سفید مبشه ولی لاقل تمیزمیشه . اگر پارچه  درصد پلاستیکش بالا  باشه و یا پارچه چاپ باکیفیت داشته باشه تکون نمی خوره .