2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

675 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شرایط گرفتن بیمه بیکاری چیه؟

اگه خودم از کارم انصراف بدم یا اخراج بشم بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره؟ یا فقط درصورتی که شرکت عدم نیاز بزنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدم نیاز همون اخراجی دیگه . باید نامه عدم نیاز از شرکت بگیری حداکثر تا یک ماه بعد از اخراج تحویل بیم ...

نه آخه بعضی وقتا به دلیل کم کاری و اینا اخراج میشه ادم. اونم بیمه بیکاری میدن یعنی؟

نه آخه بعضی وقتا به دلیل کم کاری و اینا اخراج میشه ادم. اونم بیمه بیکاری میدن یعنی؟

اره به هر دلیلی اخراج بشی بیمه بهت بیمه بیکاری میده . فقط محل کار بعدی شاید بپرسن چرا اخراج شدی وگرنه بیمه کار نداره . 

نامه عدم نیاز میگیری با قرارداد میبری اداره کار بعد بیمه ۱ سال و ۶ ماه بهت تعلق میگیره 

خودم می‌خوام دیگه نرم بنظرت با شرکت حرف بزنم باهام همکاری میکنن نامه عدم نیاز بدن بهم؟

اره به هر دلیلی اخراج بشی بیمه بهت بیمه بیکاری میده . فقط محل کار بعدی شاید بپرسن چرا اخراج شدی وگرن ...

خیلی حوبه پس اول باهاشون حرف میزنم عدم نیاز بزنن اگه همکاری نکردن دیگه کم کاری میکنم اخراج بشم. یه مدت نیاز دارم سرکار نرم و از بیمه بیکاری استفاده کنم

خیلی حوبه پس اول باهاشون حرف میزنم عدم نیاز بزنن اگه همکاری نکردن دیگه کم کاری میکنم اخراج بشم. یه م ...

رسمی هستی یا قراردادی؟ چون اگه بخوان اذیت کنن اگه قراردادی باشی وقتی قراردادت تموم شد دیگه قرارداد نمی بندن بدون اخراج . سعی کن قشنگ باهاشون حرف بزنی و راصیشون کنی نامه بدن . 

رسمی هستی یا قراردادی؟ چون اگه بخوان اذیت کنن اگه قراردادی باشی وقتی قراردادت تموم شد دیگه قرارداد ن ...

قراردادی اما قراردادم هنوز تموم نشده تا ۵ماه دیگه هست