2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دوره اش بگذره ،میوه جات و سبزیجات و چیزای که طبع گرم دارن مث عسل و زنجبیل دارچین و اویشن سیاه دونه مصرف کن .تا دوره اش زودتر تموم شه از همه مهمتر استرس و ترس رو کنار بذار و به خودت تلقین کن من بدنم معجره میکنه و زود خوب میشه ببین قدرت تلقین انوقت

زود خوب شی الهی، این مریضی رو که از بدنت رفت ،از این به بعد اگه میخوای مریض نشی همیشه تکرار کن با خودت سیستم ایمینی بدن من عالیه و فوق العاده پیشرفته است و اینم حواست باشه اکثر بیماری ها وقتی سراغ ما میان که چند روز قبلش استرس یا ناراحتی یا غمی رو تجربه کرده باشیم ..از استرس و ترس و غم گه فرکانس پایینی دارن دور یمون که چیزاای سطح پایینی مث مریضی ازت دور باشه ،هر چی  احساست عالی تر باشه مریض نمیشی دیگه هیچ وقت ،این یه کده که بهت دادم الانم میتونی ادای خوب شدن رو در بیاری و نتیجه اشو ببینی ،روزت پر از عشق الهی