2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری هست فراتر از حس ششمه

اجازه ندارم اسمشو بگم ولی از کسایی یه چیزایی میگفت که درست درمیومد

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

خب چرا گفتی تو که ایدی نمیدی وا

الان اجازه ندارم

گفتم که اگه کسی خواست اجازه بگیرم بهش بگم شایدم کلا مشکلی نداشته باشه چون تو یه تاپیک همه ازش سوال کردن موکل داره

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یه کاربری هست فراتر از حس ششمه اجازه ندارم اسمشو بگم ولی از کسایی یه چیزایی میگفت که درست درمیومد

میشه ازشون اجازه بگیرید یا ازشون بپرسید برا من؟؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
اره پیدا میشه 

ببخشید آیا اولویت اوشم؟

دلش واسم تنگ میسه و میخواد پیشش برم؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس میکنم  یا امسال آدم دلخواهت میاد تو زندگیت  یا سن ۲۴ سالگیت  سنش بالای ۳۰ ساله و ...

دشمن دارم تو زندگیم که مان ازدواجم میشن اونا تاوان میدن یا نه؟!خیلی بلاها سرم اوردن و میارن