2777
2789
میشه ازشون اجازه بگیرید یا ازشون بپرسید برا من؟؟

چشم گلم

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

حس میکنم  یا امسال آدم دلخواهت میاد تو زندگیت  یا سن ۲۴ سالگیت  سنش بالای ۳۰ ساله و ...

عزیزم میشه برا منم بگید هرچی حس میکنید

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اجازه ندارم گفتم که اگه کسی خواست اجازه بگیرم بهش بگم شایدم کلا مشکلی نداشته باشه چون تو یه تا ...

موکل داره پس ولش من خدم کم بدبختی دارم سنگینی اون موکلم بیوفته روم میگن موکل دارا خیلی بدن شاید درس بگن گذشته رو ولی حالت بد میشه

ماشینت ترانه وعده دیگ پیدامیشه

میشه برا منم بگید برا ازدواجم 

یا کلا هرچی حس میکنید

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ببخشید آیا اولویت اوشم؟ دلش واسم تنگ میسه و میخواد پیشش برم؟

میخوای علم غیب بهت یاد بدم که متوجه بشی جواب سوالتو ؟ 

تو همیشه خودت اولویت خودت هستی ؟ 

جوابت اگر اره صد درصد اولویتش تویی و میخاد که باهات باشه 

جوابت اگر نه ؟ اولویتش نیستی هر وقت عشقش بکشه یا بیکار باشه میخاد باهاش باشی 

✨🦋🤍I am valuable
الان اجازه ندارم گفتم که اگه کسی خواست اجازه بگیرم بهش بگم شایدم کلا مشکلی نداشته باشه چون تو یه تا ...

بهش میگی کی همسر من شاعل میشه از بی پولی دیگه تاب ندارم😐😐

بخدا خیلی روزای سختی میگدرونم😔امیدم از دست دادم دیکه حتی دست دلم ب دعا نمیره خستم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
برامنم میپرسی،اون کاربر خانم هستن

درخواست بده بهت بگم اسمشو

خانوم هستن بله

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

موکل داره پس ولش من خدم کم بدبختی دارم سنگینی اون موکلم بیوفته روم میگن موکل دارا خیلی بدن شاید درس ...

منم از همینش میترسم که اینجا نمیگم

میگم نکنه راضی نباشه اینجا بگم اسمشو