2777
2789
عنوان

بچها از مادر شوهرم متنفرم ؟

189 بازدید | 17 پست

مادر شوهرم یه ادم حسود بد ذاته .. گاهی میگم حتما دیونه ای چیزی هست .. واقعا مسخره و غیبت میکنه ! دنبال همه حرف مزخرف میزنه؟ کسی هست درکم کنه؟ واقعا باید چیکارش کنم.. قطع رابطه کامل نمیتونم 

من از پدر شوهرم متنفرم

شاید عجیب باشه

آشغاله

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مادرشوهر من تازه ناراحت میشه من سکوت میکنم وقتی این حرفارو میزنه و میگه ما دوس داریم اینطوری باشی بعد هشت سال تازه براشون جاافتاده من حرف نمیزنم پشت کسی😐

حسادتو بقیه مواردشونم تحلیل کن چشونه اونوقت خیلی راحت میفهمی از چی عذاب میکشن حالت بهتر میشه به رفتارشون اهمین نمیدی دگ

من اوایل بابت کاراشون و حرفاشون خیلی حرص میخوردم بعد ک شناختم وفهمیدم دردشون حسادت به خودم هست دگ بیخیال شدم گفتم اونا خودشون اتیش هستن من دگ کاری نکنم بهتره🙂

بله مادرشوهر من تازه ناراحت میشه من سکوت میکنم وقتی این حرفارو میزنه و میگه ما دوس داریم اینطوری باش ...

درسته منم کاری به کاریشون ندارم. ولی گاهی که که مجبورم تحمل کنم حرفاش .. چطو یه ادم اینقد بد ذاته . چقد کثیف‌‌ . قشنگ میدونم پشت سرم چه گ و هی میخوره

بله مادرشوهر من تازه ناراحت میشه من سکوت میکنم وقتی این حرفارو میزنه و میگه ما دوس داریم اینطوری باش ...

وای چقد ما همدردیم .. ادم نباید با پایین تر از خودش وصلت کنه.. هرچیمدپسر خوب باشه

واقعا چرا با اینا وصلت کردیم.. کاش همیشه مجرد بودیم

دقیقا منم اینو میگم 

آخه اولش فیلم بازی میکنن منم نمیدونستم عنه 

بعدش خودشو نشون داد

فکر کن تازه قهر بودیم مقصر اون بود من بخاطر شوهرم که رابطمون قطع بود زنگ زدم باباش گفتم ببخشید من جوونی کردم نادونی کردم شما ببخشید 

هرچی از دهنش دراومد بهم گفت قطع کرد

در این حد میخوام بگم بهت بیشعوره 

تازه اون مقصر بوده من ناراحت شدم 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
وای چه پدرشوهره نخاله ای داری

از نخاله یه چیز اونطرف تره

یعنی خود شوهرمم ازش بدش میاد 

ولی چون با اون قهر بودیم خونشون نمیرفتیم مامانشو نمیدید من از خودگذشتگی کردم زنگ زدم 

و باورم نمیشد 

من دشمنمم زنگ بزنه معذرت خواهی کنه حتی شده ظاهری میبخشمش نکه دری وری بگم

دقیقامنم چیزی تودلم نیست وقتی کسی زنگ بزنه اینطوری بگه مخصوصاشماکه عروسش هستی عزیزم

آره منم هنوز دو هفته از ااین داستان میگذره هضمش نکردم

باورت میشه یکساله قهریم پسرشو ندیده زنگم میزنه شوهرم جواب نمیده ؟؟؟

اونم چرا؟؟؟

داستانش طولانیه جاش اینجا نیست من غم  و غصمو اینجا نمیگم هیچوقت 

ما ازدواج کردیم هزار تومن پول خرج نکرد

کادو نداد 

همش شوهرم خودش

موقع عروسیمون گفت من 30 تومن فقط کمک میکنم نگفت قرض

بعد عروسی ما رفتیم پول عروسیو که جمع شد گذاشتیم رو ماشینمون که اونم بیشترشو فامیلای ما دادن ماشینمونو عوض کردیم 

بعد دید ما ماشین عوض کردیم پیله کرد پولمو بدین میخوام

مام بعد عروسی دستمون خالی خالی

شوهرم فشار بود روش داغون شده بود

گفت تو زنگ بزن با بابام صحبت کن و...

من زنگ زدم با کلی قربون صدقه گفتم ما دستمون خالیه مگه کلیمونو بفروشیم نداریم و... ما از حقوقمون ماهی 5 تومن میدیم قسطی حساب کنین باهامون برمیگردونیم

اونجا گفت خب بفروشین کلیتونو به من چه مهلتم نمیدم همین امروز بدین و به تو چه ربطی داره بین منو پسرم بوده تو چرا دخالت کردی و...  همین

سر این با ما قهره

بخاطر پول اون من رفتم گوشی آیفنمو که بابام خریده بود فروختم پولشو دادیم فکر کن خووودت