اگه حوصل دارین تایپکا قبلیمو بخونین و بگین به طلاق فکر کنم یا نه؟
من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیرو تاپیکت باید بگم اگر هر کاری کردی و به نتیجه نرسیدی به طلاق فکر کن
آثار بعد از طلاق خیلی وحشتناکه تو جامعه ما هر چند بعضی وقتا آزادی تو رهایی هستش
مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.
من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم