2777
2789

سلام دوستان

من بنا به دلایلی ۳ سال از درس فاصله گرفتم یکیش بچه دار شدن

از تغیرات کنکور زیاد در جریان نیستم هر جا یه مطلبی هس گیج شدم میشه اطلاعات دقیق بدین

انسانی هستم هدفم فرهنگیان هس

همیشه معدلم بالای ۱۸،۱۹ بوده ولی سال اخر متأسفانه گند زدم به معنای واقعی معدل کتبیم شد حدود ۱۰ و.. به زور پاس کردم

معدل دیپلمم ۱۷.۸۰ این حدود هس با این وضع امیدی به فرهنگیان داشته باشم اصلا یا نه

هم برای ترمیم بخون هم کنکور

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

کنکور خیلی اوضاعش قاراشمیش شده

خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن

ولی باید حتما ترمیم معدل شرکت کنی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل دو سال زمان بذار اره میشه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

سلام عزیزم

اولا خیلی تبریک میگم بهتون بابت این تصمیم

معدل کل دیپلم برای فرهنگیان باید بالای ۱۴ باشه

عمومی ها از کنکور حذف شدن و فقط تخصصی ها هستن

تاثیر کنکور ۵۰ درصد و تاثیر سوابق تحصیلی ۵۰ درصد هست

منظورم از سوابق تحصیلی نمرات دروس پایه دوازدهم یا همون معدل کتبیتون هست

چون معدل کتبی شما کمه باید ترمیم معدل انجام بدین 

اخه میگن ترمیم حتی سخت تر از امتحانات هس مدیرمون میگفت امتحان رو جوری میگیرن که نمرات خودتون از اون ...

نمره ی ۲۰ سال شما 

ارزشش حتی از نمره ۱۹ امسال هم پایین تر خواهد بود

پس ترمیم شرکت کن

از مدیر و... کمک نگیر

مشاور پیدا کن

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

رشتتون خوبه؟؟؟

نمیدونم

من از وضعیت همه ی رشته ها ناراضیم

کنکور خیلی اوضاعش قاراشمیش شده خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن ولی باید حتما ترمیم معدل شرکت کن ...

قبلنا خیلی بهتر بود الان اصن یه وضعی شده

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙