2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس و قیمتم بذار 

عکس و قیمت؟

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

من باید بخرم ولی این قیمت ها نه

چه قیمت میخوای ؟ الان ارکوپال فرانسه دیگه نیست اینو مادرم بیست سال پیش که تقلبیش نبود خریده من حتی یکبارم مصرف نکردم

الان همه جین و ایرانین

چه قیمت میخوای ؟ الان ارکوپال فرانسه دیگه نیست اینو مادرم بیست سال پیش که تقلبیش نبود خریده من حتی ی ...

اخه چه اهمیتی داره جنسش چی باشه...کی میاد ۲۱ میلیون بده به ارکوپال....میرن چینی ایرانی میخرن😂خودتونو مسخره کردید یا مارو

اخه چه اهمیتی داره جنسش چی باشه...کی میاد ۲۱ میلیون بده به ارکوپال....میرن چینی ایرانی میخرن😂خودتون ...

چرا توهین میکنی خانوم جنس با جنس فرق میکنه

شاید برای بعضیا فرق نکنه توی بشقاب پلاستیکی غذا بخورن اما آدم عادی برای کیفیت زندگیش پول میده

بیست تومن هم فکر نکنم همچین مبلغ هنگفتی باشه

شما مثل اینکه از قیمتا خبر نداری

چرا توهین میکنی خانوم جنس با جنس فرق میکنه شاید برای بعضیا فرق نکنه توی بشقاب پلاستیکی غذا بخورن ام ...

والا که همش شعارید...اون عکس خونتونه بعد میگید ۲۰ تومن چیزی نیست؟

حق با شماست ظرفی که ۲۰ سال پیش خریدینو ۲۱ تومن بفروشید🌻خیر پیش...

والا که همش شعارید...اون عکس خونتونه بعد میگید ۲۰ تومن چیزی نیست؟ حق با شماست ظرفی که ۲۰ سال پیش خر ...

وا خونم مگر چشه؟!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعدم شما انگار توی جامعه نیستید میگم یکدست پلو و خورش خوریش پنج تومنه با جعبه

من چون جعبه ندارن دارم این قیمت میدم

بعدم بیست سال پیش ارکوپال واقعا ارکوپال بود نه الان که همش چینه و ایران

حالا عکس خونه خودتو بذار ببینیم چه جوری خانم متمول

که بیست تومن از نظرت خیلی پوله