2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت دردوران شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 14598 بازدید | 45 پست
منم ۴۵ روزه زایمان کردم. رابطه بدون جلوگیری داشتیم چند شب پیش. نمیدونستم احتمال بارداری هست و اورژان ...

ن باباشماک خیلی بعیده چون هنوزخیلی تازس ک زایمان کردیدبعدم بی بی چک زدیدمگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من سقط نمیکنم امااصلاموقعیتشونداشتم قربون خداباحکمتاش

اره اسی مبارکت باشه

انشاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شن هر دوتاشون

من مجبور شدم دیروز برا بار دوم سقط کنم اونم فقط چون نامزد بودم و شرایط مالی خوبی نداشتیم که ازدواج کنیم و یه بچه بی گناه و معصوم رو وارد دنیای بی پولی خودمون کنیم 😭😭

دعا کن برام اسی 

دعای مامانای حامله میگیره

حال روحیم خیلی بده

خودم عاشق بچم ولی نشد بگیرم بغل😭

دعا میکنم خدا به همه اونایی که یه فرشته کوچولو میخوان دوتا بزاره تو دامنشون انشاالله 

چون پریودنمیشم فکرمیکردم درصدش ضعیفه بعدم من چون سابقه سخت باردارشدن داشتم فکرنمیکردم به این راحتی ب ...

من تا دو سال و سه ماه پریود نشدم ولی روزهای تخمک گذاری رو متوجه می‌شدم. زیر دلم درد می‌گرفت. 

کاش اطلاعات بیشتری کسب می‌کردید جلوتر

ن باباشماک خیلی بعیده چون هنوزخیلی تازس ک زایمان کردیدبعدم بی بی چک زدیدمگه؟

نه بی بی چک نزدم. هنوز چند روز از رابطمون میگذره. بهم گفتن بعد زایمان احتمال بارداری خییییلی زیاده.واسه همین میترسم. نمیدونم اصلا قراره پریود بشم یا نه. نمیدونم کی بی بی چک بزنم. همش ذهنم مشغوله

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
اره اسی مبارکت باشه انشاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شن هر دوتاشون من مجبور شدم دیروز برا بار دوم س ...

دوبار تو نامزدی باردار شدی و سقط کردی؟ روش جلوگیریتون چیه مگه

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن