2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت دردوران شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 14584 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار تو نامزدی باردار شدی و سقط کردی؟ روش جلوگیریتون چیه مگه

ما تقریبا تازه عقد کردیم 

راستش یکم همه چیز بهم ریخته بود کلا حواسم به این چیزا نبود 

دفعه دوم میخواستم آمپول جلو گیری بزنم ولی اونم رفتیم بهداشت نشد 

کلا دیگ نمیدونم چیکار کنم یا چه قرصی مصرف کنم

ببخشید شما قرصی چیزی یا آمپولی چیزی میدونی اسمشو؟؟

اره اسی مبارکت باشه انشاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شن هر دوتاشون من مجبور شدم دیروز برا بار دوم س ...

ای باباناراحت شدم براتون چشم حتمادعامیکنم شماهم منودعاکن

ما تقریبا تازه عقد کردیم  راستش یکم همه چیز بهم ریخته بود کلا حواسم به این چیزا نبود  دف ...

الان قرص و آمپولا هم اطمینانی  بهشون نیست.میگن دستکاریشون میکنن که ملت حامله بشن. کاندوم واسه دوران عقد بنظرم بهترین روشه

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
الان قرص و آمپولا هم اطمینانی  بهشون نیست.میگن دستکاریشون میکنن که ملت حامله بشن. کاندوم واسه د ...

درسته ، منم از خیلیا شنیدم که میگفتن با آمپول اینا جلو گیری کردن ولی بازم حامله شدن 

آخه جالب اینجاس کاندوم رو هم سوراخ میکنن بعضی داروخونه ها بعد میدن دست مردم 🙄

درسته ، منم از خیلیا شنیدم که میگفتن با آمپول اینا جلو گیری کردن ولی بازم حامله شدن  آخه جالب ...

تمام تلاششونو میکنن واسه افزایش جمعیت😃😃 بعد موقع وام و ماشین که میرسه سامانه رو میبندن😔 

کلا همییییشه همه چی برعکسه.من بچه اولمو تو عقد حامله شدم ولی سقط نکردیم عروسی گرفتیم. بعدش دستگاه گذاشتم. واسه دومی سه سال اقدام بودیم حامله نمیشدم. الان که باز بچه نمیخوام مطمئنم همون دفه اول گرفته

تمام تلاششونو میکنن واسه افزایش جمعیت😃😃 بعد موقع وام و ماشین که میرسه سامانه رو میبندن😔  کل ...

اره کاملا درسته

ببخشید میپرسم شما تو بچه اول چند سالت بود؟

من الان ۱۹ سالمه 

خودم میخواستم حداقل این بچه بمونه ولی بخاطر عابرو و بی پولی نشد حتی عروسی بگیریم 

از دیروز که سقط کردم از همه چیز بدم میاد

سعی میکنم آروم باشم ولی خیلی زود گریم میگیره یا بدجور عصبی میشم ، انگار که حمله عصبی بهم دست داده

اره کاملا درسته ببخشید میپرسم شما تو بچه اول چند سالت بود؟ من الان ۱۹ سالمه  خودم میخواستم ح ...

۲۶ سالم بود

خب حق داری، سقط به مراتب خیلی سختر از زایمانه، هم از نظر جسمی هم احساسی. انشاله تا چند روز دیگه بهتر میشی ولی حتما حتما یه روش جلوگیری مطمئن داشته باش. برو دکتر زنان برات تجویز کنه. خودتو تقویت کن که ضعیف نشی. تو هم الان زائو بحساب میای، غسل داری و باید خوراک زائوها رو بخوری.کاچی، روغن زرد، زیره سیاه و آلو بخارا با برنجت دم کن

مامانت میدونه سقط کردی؟که کمکت باشه؟

۲۶ سالم بود خب حق داری، سقط به مراتب خیلی سختر از زایمانه، هم از نظر جسمی هم احساسی. انشاله تا چند ...

خدا بچتو برات حفظ کنه اینا رو گفتی 

کلا هیچی نمیدونستم حتی اینکه غسل دارم

نه مامانم نمیدونه 

فقط همسرم اطلاع داره بجز اون دیگه هیچ کس خبر ندارم نه بچه اولی و نه دومی.

دیروز موقع سقط حالم انقد بد بود دکتر اومد سه تا آمپول زد ، خوب نشدم هزار تا قرص و شیاف زدم باز کم نشد دردم آخرش هم رفتیم دکتر اون باز آمپول و سرم زد 

داغون بودم کلا مرگ رو با چشمای خودم دیدم 

از شانس مادرشوهرم خونه نبود آخر شب هم اومد دید سِرُم وصله گفتم ویروسی گرفتم . کلا خانواده هیچ کدوممون جنبه اینو ندارن بشنون دختر تو عقد حامله شده باشه ، انگار که قتل کرده یا مرتکب گناه بزرگی شدم

مامانم چند روز پیش از حالت تهوع هام شک کرده بود ، یه داد و بیدادی میکرد که انگار چی شده 

خدا بچتو برات حفظ کنه اینا رو گفتی  کلا هیچی نمیدونستم حتی اینکه غسل دارم نه مامانم نمیدونه&n ...

قربونت برم گلم😍

آره روز دهم غسل نفاس داری، بعدش تا چهلم اگه لکه بینی داشتی غسل استحاضه اگه لکه بینی نداشته باشی که دیگه غسلی نداری.

منم خیلی حرفا شنیدم، حتی از مامانم سیلی خوردم.روز عروسیم باهام قهر بود.ولی خونواده شوهرم خوشحال بودن😃الان ولی مامانم ۶ تا نوه داره میگه پسر تو رو یجور دیگه دوست دارم. همیشه بچه های ناخواسته عزیزتر از بقیه میشن😁

۲۶ سالم بود خب حق داری، سقط به مراتب خیلی سختر از زایمانه، هم از نظر جسمی هم احساسی. انشاله تا چند ...

راستی ببخشید میدونی باید چه کار های دیگه ای بکنم و چیا بخورم؟؟

انقدر کم خونم که دیروز همه صورتم یخ بود

انشاالله هر چی از خدا میخوای برات بده

قربونت برم گلم😍 آره روز دهم غسل نفاس داری، بعدش تا چهلم اگه لکه بینی داشتی غسل استحاضه اگه لکه بین ...

آهان مرسی گلم

حتما انجامش میدم 

الهی الهی 

همیشه تندرست باشه مادرجان