2777
2789
عنوان

بنظرتون دانشگاه فرهنگیان خوبه؟

167 بازدید | 9 پست

نظرتون چیه کلا یعنی ارزش داره بنظرتون؟

بعد شما بین مامایی و فرهنگیان آموزش ابتدایی کدومو انتخاب میکنید؟

این روزا هم میگذره...⛅⚡

من دوس ندارم و هیچوقت انتخابم نبوده و نیست 

ولی بعضیا عاشقشن

اگه رشته تاپ مث پزشکی اینا نخوای بری ، انتخاب خوبیه چون حقوق داری و کارت تضمینه و اینا. اما من خودم حتی پرستاری رو ترجیح میدم چون کلا بیمارستانو دوست دارم. با اینکه پرستاری خیلی سخت تره و حقوقش بنسبت زحمتش کمه ولی من محیط کاریشو بیشتر میپسندم تا فرهنگیان. 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

فرهنگیان

انقد ماما دیدم طرحشون تموم شده بیکار موندن استخدام نشدن مگ اینک خودت سرمایه داشته باشی مطب بزنی

اما فرهنگیان تموم کنی سریع استخدامی 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرهنگیانو

دانشگاه نهایت ۴ سال میخونی تموم میشه 

این شغله که مهمه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
بین این دوتا هیچکدوم دوست ندارم اما اگه باید بین همینا انتخاب میکردم  با اینکه عاشق تدریسم اما ...

میشه علاقتونو بدونم؟

خب چرا مامایی با اینکه تدریس دوس دارید

این روزا هم میگذره...⛅⚡
میشه علاقتونو بدونم؟ خب چرا مامایی با اینکه تدریس دوس دارید

راستش علاقه من صرفا به یه زمینه محدود نمیشه😂🤦🏻‍♀️ 

اقتصاد، حقوق و موسیقی و تدریسم که گفتم ... 

اما در رابطه با سوالتون اول باید بگم که خب هر رشته و شغلی نیاز داره افراد علاقمند ب خودش رو داشته باشه چون قطعا کسی که عاشق رشته و شغلش باشه تمام معایب و چالشهارو میپذیره 

اما خب من باوجود اینکه تدریسو دوستدارم و همین الانشم تو همین زمینه شاغلم اما اینو می‌دونم که نمیتونم شرایط و قوانین فرهنگیان رو بپذیرم 

مهم ترینش اینکه من نمیتونم حتی وانمود کنم محجبه و مذهبی و معتقدم چندین بارم شنیدم ک افراد خاله زنک تو این شغل کم نیست:/ مسائل دیگه مثل کیفیت آموزشی پایین دانشگاه و تعهد و ... حالا تفکیک جنسیتی ب کنار اصلا اون مسئله مهمی نیست 

من زبان درس میدم اما محتوای آموزشی و روش آموزشگاه کجا بعد مدرسه کجا! قبل دانشگاه تقریبا خیلیا پیشنهاد میدادن و میگفتن خب چه فرقی می‌کنه تو الانشم داری درس میدی اما این دوتا از هر لحاظ که بخوام درنظر بگیرم دوتا محیط کاملا متفاوت هستن

من شخصا تدریس تو آموزشگاه و دانشگاه رو دوست دارم و واقعا پتانسیل این کارو دارم، اما محیط مدرسه نه حقیقتا 

اونم بعنوان شغل دوم، یعنی ترجیه میدم برای شغل اول و اصلی شغل تاپ تر با پرستیژ بهتری داشته باشم 

تقریبا شما هر رشته ای رو عنوان کنی من همون رشته رو ب فرهنگیان ترجیه میدم چون برعکس اکثریت من هیچ علاقه ای ندارم و نمیتونم صرفا بخاطر حقوق دوران دانشجویی و ساعت کاری کم و محیط زنونه بقیه مسائلو نادیده بگیرم