راستش علاقه من صرفا به یه زمینه محدود نمیشه😂🤦🏻♀️
اقتصاد، حقوق و موسیقی و تدریسم که گفتم ...
اما در رابطه با سوالتون اول باید بگم که خب هر رشته و شغلی نیاز داره افراد علاقمند ب خودش رو داشته باشه چون قطعا کسی که عاشق رشته و شغلش باشه تمام معایب و چالشهارو میپذیره
اما خب من باوجود اینکه تدریسو دوستدارم و همین الانشم تو همین زمینه شاغلم اما اینو میدونم که نمیتونم شرایط و قوانین فرهنگیان رو بپذیرم
مهم ترینش اینکه من نمیتونم حتی وانمود کنم محجبه و مذهبی و معتقدم چندین بارم شنیدم ک افراد خاله زنک تو این شغل کم نیست:/ مسائل دیگه مثل کیفیت آموزشی پایین دانشگاه و تعهد و ... حالا تفکیک جنسیتی ب کنار اصلا اون مسئله مهمی نیست
من زبان درس میدم اما محتوای آموزشی و روش آموزشگاه کجا بعد مدرسه کجا! قبل دانشگاه تقریبا خیلیا پیشنهاد میدادن و میگفتن خب چه فرقی میکنه تو الانشم داری درس میدی اما این دوتا از هر لحاظ که بخوام درنظر بگیرم دوتا محیط کاملا متفاوت هستن
من شخصا تدریس تو آموزشگاه و دانشگاه رو دوست دارم و واقعا پتانسیل این کارو دارم، اما محیط مدرسه نه حقیقتا
اونم بعنوان شغل دوم، یعنی ترجیه میدم برای شغل اول و اصلی شغل تاپ تر با پرستیژ بهتری داشته باشم
تقریبا شما هر رشته ای رو عنوان کنی من همون رشته رو ب فرهنگیان ترجیه میدم چون برعکس اکثریت من هیچ علاقه ای ندارم و نمیتونم صرفا بخاطر حقوق دوران دانشجویی و ساعت کاری کم و محیط زنونه بقیه مسائلو نادیده بگیرم