سلام بچه ها ما طبقه پایین خونه مادرشوهرم هستیم یک ساله ازدواج کردم .شوهرم تقریبا هرشب میره حدود نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه حتی شده یک ساعت اون پایین پیش مامان باباش میشینه ولی من فقط آخر هفته ها با خودش میرم .دختر خالم بهم گفت اجازه نده شوهرت زود به زود و تنها بره پیششون و خیلی خوب نیست عادت میکنن و کلا عواقب خوبی نداره من باهاش حرف زدم قبول نکرد الان سه شب بود وقت نشده بود بره زنگ رو زنگ مامانش که بیا رفت ۴۰ دقیقه شد منم شام میخواستم بخورم زنگ زدم گفتم بیا .حالا شماها که تجربه تون بیشتره راه حل چیه آیا واقعا درسته درست نیست اگه ن باید چیکار کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بزار بره مگ ضرر زده تاحالا ب زندگیت فکن مادر شدی بچه خودت هرشب نیم ساعت میاد بهت سر میزده.. برای ...
امشب بخدا داشتم با همینا خودمو آروم میکردم ولی سختمه خودشون درک ندارن بگن خانمش تنها نشسته شاممیخواد بخوره آخه همچین دل خوشی هم از مادر همسرم ندارم بی معرفته