2777
2789

سلام خواهرام امیدوارم حالتون خوب باشه از دیشب خونریزی شدید دارم امشب درد شدیدی دارم زیر شکم و میپیچه تو مقعدم عذر میخوام حالم اصن خوب نیست بخاطر خون ریزی چون تالاسمی دارم هفته پیش دکتر زنان رفتم گفت کیست داری ممکنه کیست ترکیده باشه اگه باشه چی😭💔

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
ترکیده باشه که خطرناکه  الان شدید؟ کاش بری دکتر

خیلی شدید دردش در حدی زیاده که از جام نمیتونم جم بخورم😭الان نمیتونم برم دکتر اخ خدایا رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم‌حتما برو  زنگ بزن اورژانس بیاد فقط خواهشا برو

😭خیلی دیره ساعت من تنهام صبح برم بیمارستان فقط برام دعا کن تا صبح از درد خوابم نمیبره اخه این که کوچیک بود توسونو میگف چرا این بلا سرم اومده

😭خیلی دیره ساعت من تنهام صبح برم بیمارستان فقط برام دعا کن تا صبح از درد خوابم نمیبره اخه این که کو ...

نمیشه اورژانس بیاد بببرنت بیمارستان زنگ بزنی یکی از فامیل یادوست خودشو برسونه اونجا؟ 

قبلا تایم پریودیت اینجوری درد داشتی؟ الانم تایم پریودته؟

نمیشه اورژانس بیاد بببرنت بیمارستان زنگ بزنی یکی از فامیل یادوست خودشو برسونه اونجا؟  قبلا تای ...

تایم پریودیم بدتر این دردو میکشم عزیزم ولی یه سه چهار روزی هست پریودیم خوب شده بود یهو اینطور شدم خونش معذرت میخوام شبیه خون پریودی تیست قرمزه خون پریودی رنگش تیرس این خیلی قرمز روشنه