2777
2789
عنوان

کیا از طب سنتی نتیجه دیدین....

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 29 پست
مشکلم با هزینش هست خیلی زیاد میشه،از طرفی میترسم نتیجه نده هنوز سم زدایی و حجامت و چند تا داروی دیگ ...

خواهر من شش ماه شش ماه پریود نمی شد ،الان سم زدایی کرده عالی شده خیلی م لاغر شد نسبت اولا الان ماه به ماه پریود میشه،،کلا قند و شیرینی حذف کرده

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهرحال حجامت نکن خوبه خودم کارم اینه هاا بیوتین پلاس خارجی بگیر روزی یه دونه بگیر خیلی عالیه واسه م ...

آمپول بپاتین و بیوتین زدم..

سه ماهه سیستین ب ۶ و زینک و آهن و بیوتین خوردم..

داروی گیاهی با تخم مرغ چسبوندم و شامپوی گیاهی که حنا داره ولی اصلا انگار نه انگار😔

سلام من خیلی مشکل داشتم از افسردگی بگیر تا مشکلات معده و...روزی ۲۰تا قرص مجبور بودم استفاده کنم اما همین جا با یک متخصص طب سنتی آشنا شدم خودش برام دارو فرستاد طی مدت کوتاهی بکل مشکلاتم حل شدن الآنم اصلا قرص نمی‌خورم شماره شو ندارم آیدی تلگرام شونو که باهاش در ارتباط بودم میگذارم کسی خواست بهشون پیام بده قطعا مشکلش حل میشه مثل من

دکتر موسوی : @Mosavidarman