2777
2789

سلام ، مامانی ها ، من شاغلم ، و پسرم نزدیک ۵ سالشه ، برا کارم باید ۵/۵ صبح بلند شم تا به سرویس برسم ، عصرها هم دیر میام ، اغلب برای غذای پسرم و حتی شام خودمون میمونم چی بپزم ، مخصوصا عصر که پسرمو میارمش گشته اس، چیا آماده میکنید که هم سالم باشه هم بچه بخوره ، فعلا فقط کباب و جوجه کباب آماده میکنم میزارم فریزر ، کته زعفرانی  یاد گرفتم اساسی، و سعی میکنم تن ماهی هم داشته باشم ، بعضا هم پنکیک برا فردای پسرم و صوبونه  همسرم میپزم ، پیشنهاد غذای سریع آماده که بچه هم بخوره چی دارید ؟ چیکارا میکنید برا غذا؟

عزیزم قیمه و قورمه زیاد درست کن که بتونی حداقل از هرکدوم ۳ ظرف بسته بندی کنی.

مواد لوبیا پلو و عدس پلو اماده داشته باش که فقط برنج بپزی مواقع حساس بزاری وسط برنج.

من واسه شام ناگت و فلافل مارک پمینا که کیفیتش خوبه میزارم فریزر زودم حاضر میشه.

در کل مرغ میخرم خرد میکنم و آبپز میکنم بعد بسته بندی میکنم.اینطوری موقع درست کردن غذا خیلی جلو ام.

عزیزم قیمه و قورمه زیاد درست کن که بتونی حداقل از هرکدوم ۳ ظرف بسته بندی کنی. مواد لوبیا پلو و عدس ...

ممنون عزیزم ، حتما سعی میکنم گوشت پخته، و خورشت آماده کنم ، ولی وروجکم اصلا خورشتی نمیخوره ،

ناگت و فلافل را حتما میگیرم امتحان میکنم 🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت فلافل و ناگت آماده کن بذار فریزر

عدس و دال عدس هم زود میپزه

مرغ هم تکه های کوچیک بذار فریزر که راحت پخته بشه

برنج نیم دونه برا کته کردن برا پسرت حتما داشته باش

وقتی گوشت چرخ کرده میگیری یکمشو با ادویه و پیاز مخلوط کن و قلقلی کن آماده بذار فریزر

بادمجون و گوجه و کدو هم همیشه داشته باش

از تخم مرغ غافل نشو - یه روز املت - یه روز با قارچ

هویجم خلال کن آب پز کن در کنار هر غذایی بهش بده

عزیزم خودت فلافل و ناگت آماده کن بذار فریزر عدس و دال عدس هم زود میپزه مرغ هم تکه های کوچیک بذار ف ...

ممنون عزیزم حتما اجراش میکنم ، واقعا کم میارم ،طفلی رسیدنی بعضی وقتا میپرسه مامان چی بخورم ، گاها مجبورم با کیکو کلوچه های آماده یا نون کره عسل مشغولش کنم تا موادمو آمادت کنم چیزی بپزم براش.

ممنون عزیزم حتما اجراش میکنم ، واقعا کم میارم ،طفلی رسیدنی بعضی وقتا میپرسه مامان چی بخورم ، گاها مج ...

وای آره نمیشه غذاها رو سریع آماده کرد، یا یخن یا باید پخته بشن

تو اینجور مواقع که مثلا دوتامون از خواب عصر بیدار شدیم و دلش یچی میخواد، بهش موز میدم، کشک میدم یا نون شیرمال

وای آره نمیشه غذاها رو سریع آماده کرد، یا یخن یا باید پخته بشن تو اینجور مواقع که مثلا دوتامون از خ ...

کشک منظورتون چی هست؟ 

نون شیرمال خودتون میپزید یا از نون فانتزی ها یا قنادی ها میگیرید؟