2777
2789
عنوان

خواستگارم بعد از کلی پر حرفی...

1155 بازدید | 61 پست

تو رو خدا دلداریم بدید کلی سوال پرسید ازم اصلا مجال نمیداد من بپرسم خیلی خوشرو بود اخرشم خودش گفت پرحرفی کردم ببخشید همینا برای جلسه اول کافیه...

رو کار کردنم حساس بود پرسید میخوای کارتو ادامه بدی گفتم اگر به زندگی مشترکم آسیبی نزنه دوست دارم برم...ولی اون دوست نداشت دوباره آخر حرفاش پرسید همسرت بگه نرو چی؟ گفتم خب شرایط و خصوصیاتش ایده‌آلم باشه نمیرم...مامانش به مامانم گفته بود پسرم شنیده دخترتون شاغله نمیخواسته بیاد ما اصرار کردیم...

رفتن و دیگه نیومدن...الان چهارروز گذشته...اعتقاداتمون مثل هم بود به نظر خوش اخلاق بود...اما کسی که نمیپسنده یا مشکلی با شرایط طرف مقابل داره انقدر حرف میزنه؟! خسته شدم دلم نمیخواد با کسی ازدواج کنم که چشمش به حقوق ماهیانه منه تا حالا همه خواستگارام چشمشون به شغل و پول بوده...دارم خودمو سرزنش میکنم چرا بهش سفت و محکم نگفتم نمیرم سرکار...بچه‌ها دلداریم بدید دارم دق میکنمممممم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرانه میگم خودت باش. 

ادمی که انقد حرف بزنه و زیاد سوال بپرسه بنظرم روانی کننده هست. 

تو که از دختر شاغل خوشت نمیاد،  نیا برادر من. 

زورکی که نمیشه! 

شماام اول بسنج،  مطمئن شو، تکلیفت رو با خودت روشن کن و بعد از قطعی شدن ببین چند درصد دلته که نری، اگر نخواستی بری سرکار، خیلی ریلکس بگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم تو ک گفتی غیر مستیقیم بهش تو نخوای کار نمیکنم

واقعا فاز این مردا چیه کار نکنی میگن بیکار نشسته خونه

کار کنی میگن ن نکن واقعا چیکار باید کرد اخه

قسمت نبوده عزیزم ول کن

خدایا شکرت   

بی خیال بابا سر کار بودن خیلی مهم است چرا میخای کار را به مردی که نمی دونی چی میشه اخرش ترجیح بدی اصلا کارت را ول نکن مردها ذات ندارند فردا باید به خاطر چند غاز التماسش کنی

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
بسپر به خدا تو چیزی اصرار نکن .   بع جلسه اول فهمیدی ایده عاله

نه نگفتم ایده آله ولی اعتقاداتمون همسو بود و همینکه چشمش به پول زن نبود برام با ارزشه ولی اشتباه کردم اونجا گفتم میخوام برم منی که خسته از سرکار میام چطوری میخوام به خونه برسم...