2777
2789

همسرم زندانه الان کلی چک داریم وقت خونمون هست باید جا به جا بشیم کلی دردسر داریم همسرم مونده زندان هیچکسم ندارم کمکم کنه 😭😭😭😭😭😭😭درخواست دادم هنوز جوابش نیومده

خدا به دادت برسه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن عزیزم تازه ازدواج کردم مشکلات تمومی نداره 🖤

امیدت بخدا باشه 

این نیز بگذرد

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
⚘️⚘️🙏

سلام عزیزم میشه توضیح بدین چی شد ؟چند روز طول کشید.... منم داغووونم.پول چقدر دادین؟وثیقه چی؟ماهی چقدر پول؟و هر چی لازمه به من بگو

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده