2777
2789
عنوان

دستم رفت ...😭😭(سوتی دادمم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5017 بازدید | 184 پست
تصورش عجیب و سخت بود چطور تو جیبش رفت؟؟؟ 

چطوری از جیبش رفت روی رون پا و جزئیات نگفته اسی 😁😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سالشه ، زن داره 

خجالت بکش دستتو نکن تو جیب شوهر مردم

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
منم یه بار با عجله داشتم راه میرفتم دستانو تکون میدادم  از یه پسره داشتم سبقت میگرفتم فقط حس ک ...

فکر کنم برای همینه کنکور قبول نشدم ، برم دانشگاه هر روز سوتی میدم 

واي😂😂😂 بدبخت ته پاشو خالی نکن ديگع

😂😂

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
برای من قابل باور نیست.

اوکی ، اگه به تاپیکام نگاه کنی اصلا اینجوری نیست هر روز ناویک بزنم ، و چون واقعا الان حالم بده ، چون هیچوقت دستم به یه پسر نخورده و اینجور خجالت نکشیده بودم گفتم تاپیک بزنم حداقل یکم بخندم ، یا یکی بهم دلداری بده . نمی‌دونم الان واقعا کپ کردم هنوزم 

اوکی ، اگه به تاپیکام نگاه کنی اصلا اینجوری نیست هر روز ناویک بزنم ، و چون واقعا الان حالم بده ، چون ...

کسی وقتی نشسته حتی خودش هم باید یه کوچولو خم شه تا دستش بره تو جیبش.چجور دست شما تا ته رفته!