2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون از شما ناراحته...‌

1127 بازدید | 25 پست

خانوما من و همسرم سر قضیه ای که مقصرش من بودم باهم بحثمون شد حرفای جالبی بهش نزدم حالا چند روز از اونموقع میگذره شوهرم ظاهرا میگه دلخور نیستم قهر نیستم ولی کاملا آشکار سر سنگینه باهام مثلا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

کسی که امکان نداشت از سرکار بیاد منو بغل نکنه و نبوسه این چند روز این کارو نمیکنه یا شبا موقع خواب یا حتی ببخشید ولی اصلا رابطه ای نمیخواد 

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم این سر سنگینی و این رفتارا تموم بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی مقصری چرا معذرت خواهی نمیکنی؟ 

همین حالا برو معذرت خواهی کن و بگو اشتباهت و قبول میکنی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خب وقتی مقصری چرا معذرت خواهی نمیکنی؟  همین حالا برو معذرت خواهی کن و بگو اشتباهت و قبول میکنی

همه اینا رو گفتم بهش

آخه چقدر هیچوقت اینطوری باهام رفتار نکرده

همیشه اونطور ک ما فک میکنیم پیش نمیره

برای منم وقتی اولین بار این موضوع پیش اومد خیلی متعجب بودم زمان حلش کرد دوهفته تمام باهم قهرو سرسنگین بودیم تو یک خونه. 

همیشه اونطور ک ما فک میکنیم پیش نمیره برای منم وقتی اولین بار این موضوع پیش اومد خیلی متعجب بودم زم ...

من اصلا نمیتونم تحمل کنم😭😭