2777
2789
عنوان

بر مح❤د و آل مح💙د صلوات💜

1382 بازدید | 166 پست

سهم هر فرد صد تا صلوات هست (به نیت رفع مشکل و استجابت حاجت همه)⚘⚘⚘

هر کس ۱۰۰ تا صلوات میده تایپیک رو لایک کنه که به ۱۲۴۰۰۰ برسیم و بعد پست بگذارید که بازدید زیاد بشه

خودم هم ۱۰۰ صلوات میدم

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

۱۰۰ تا سهم من 

۱۰۰ تا هم مادرم میخونند 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)🤲💔

حاجتروا انشاالله 🤲

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰۰ تا سهم من  ۱۰۰ تا هم مادرم میخونند  اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)🤲💔 ح ...

ممنون حاجت شما و مادرتون هم روا ان شاء الله

الهی خداوندی که عسل رو با صلوات زنبوران شیرین میکنه حاجت بده که ارحم الراحمینه

من ۱۰۰ تا میفرستم 

واسه حل شدن مشکل شوهرم و پیدا شدن یه کار خوب واسش دعا کنید دعاتون گیراست دعا کنید یه کار خوب پیدا بشه و شوهرم پیشرفت کنه هر کی دعام کرد لایک کنه واسش حمد میخونم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
من ۱۰۰ تا میفرستم  واسه حل شدن مشکل شوهرم و پیدا شدن یه کار خوب واسش دعا کنید دعاتون گیراست دع ...

لطفا تایپیک رو هم لایک کنین چون طبق اون میشمارم