2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرفم گوش نمیده😭بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خانما حتی خود ترک ها میگن مردهامون خوب نیستن شده مجرد بمونیم ولی با ترک ازدواج نکنیم سرچ‌کن تو ...

هر طایفه ای خوب هم داره بد هم داره قرار نیست همه یکی باشن 

تا وقتی هم وارد زندگی متاهلی نشدی راجب شوهر و اخلاقش نظر نده 

من عمرا با هیچ طایفه ای غیر ترک ازدواج نمی‌کردم خانمی هم که طایفه خودش رو ببره زیر سوال بدون مشکل از خودشه نه شوهرش 

چون کسیکه به خودش ارزش قایل نباشه به شوهرش چطور میخواد ارزش بزاره و شوهرش براش خرج کنه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

دستش خالی نیست؟

ببین جواب های هویه

وقتی میگی نزدیکم نشو اونم خب در حواب قطعا یه چیزی میگه که تورو اذیت کنه

چون بجورایی تو حرف خوبی نزدی

اول ازدواجتونه یواش یواش یاد میگیرید همدیگه رو درک کنید و با هم گفتگو کنید…

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
هر طایفه ای خوب هم داره بد هم داره قرار نیست همه یکی باشن  تا وقتی هم وارد زندگی متاهلی نشدی ر ...

وقتی شوهر ندارم راجب اخلاق شوهر نداشتم نظر بدم؟🙁

بله درست میگین

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

جای خوابت هم اصلا عوض نکن عزیزم

این مشکل برای جفتتونه که هردو با ارامش باید حلش کنید

وقتی میگی جفتتون ارضا نمیشید و این کار انجام نمیشه شما باید به یه طریق دیگه ایشون رو …

فکر کنید مثل دوران عقد…اینجوری بار روانی از روی جفتتون کمتر میشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ترک ها چشونه  ما ترکیم شوهرم هرچی داره تو حساب من هست  اتفاقا ترک ها خیلی دست و دل ...

ما لرون هم خوبیم ،واین آقا گناه داره ،شوهرم گفت یکی از آرزوهای هر مردی همین شب زفافه ...مانداشتیم حلقوی بودم .واون گریه کرد ....