2777
2789

من تو خانواده ای بودم رفت و آمد نداشتن خودمم ذاتا سادم هستم الان تو جمعیم همیشه ضایه میشم ...الانم ازدواج کردم میرم تو جمع زنای کوچمون با همشون فقط بلدم بگم سلام خوبین سلامتین خانواده خوبن؟ مرسی سلامت باشین . در همین حد.... فکرشو کنید ۷ ۸ تا زن باشن با همشونم اینجوری

چندبارم تاپیک زدم کسی درست راهنماییم نکرد ... اینم بگم من لکنت دارم ولی خب خودمو گیر میدم نزنم واسه همین هربار ضایه میشم حالم بد میشه لکنتام زیاد میشن .... لطفا هرجور کلمه لفظ هرچی بلدین بگین 😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شمام تو شرایط من باشی با همشون اینجوری احوال میگیرید؟ تنوعی چیزی....😔

اره والا با همه دوستام همکارام همسایه فامیل حتی مادرای دانش اموزام همنارو میگم. سلام خوبی حالتون خوبه. ممنون سلامت باشید تشکر خداروشکر زنده باشید. خانواده خوبن. دیگ چی بگیم آخه چرا سخت میگیری

همینا رو میگن دیگه چی میخوای بگی بعضی وقتها میتونی بعد از اینکه گفتی:خانواده خوبن؟اسم دختر یا عروس ...

تنوع باید باشه 😞 نمیشه که با همه یجور احوال گرفت

مهم نیست، فقط راحت باش، اینجوری فکر نکن که همه ایستادن ببینند شما به چند نوع مختلف بلدید باهاشون احوالپرسی کنید، باور کنید کسی چندان به شما فکر هم نمیکنه و هرکسی داره هزار جور فکر و خیال در مورد خودش و زندگی ش فکر میکنه

اره والا با همه دوستام همکارام همسایه فامیل حتی مادرای دانش اموزام همنارو میگم. سلام خوبی حالتون خوب ...

آره راست میگین شاید من واقعا حساس شدم فکر میکنم همه به همه چیم توجه میکنن

سلام حال شما خوبید خوشید چه خبر 

سلام احوال شما خوبید سلامتید مشتاق دیدار 

در جواب هم معمولا میگن خوبم خداروشکر سلامت باشید زنده باشید قربون شما همش همین چیزای سادس دیگه