2777
2789

من دوست صميمیم فرزنده طلاقه 

خیلی عجیب  احساسی هستند

زود رنجن

خیلی آسیب پذیر تر از بقیه هستند تو مشکلات و بحران ها تصمیم گیری شون ضعیفه 

هزارتا خوبی دارن ولی من تقریبا از همه اطرافیانم که بچه طلاق بودن این اخلاقا رو دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مامانش چه جور زنیه فتنه نباش

نمیدونم به نظرم معمولی اومد ازدواج کرده دوباره و روابطمون باهاش محدود میشه

خب مثلا این مزیته چون یه مادرشوهری داری که سرش به زندگی دیگه اس و زیاد نمی بینیش

من دوست صميمیم فرزنده طلاقه  خیلی عجیب  احساسی هستند  زود رنجن خیلی آسیب پذیر تر ا ...

درسته 

واقعا حساس و مضطربن 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
نمیدونم به نظرم معمولی اومد ازدواج کرده دوباره و روابطمون باهاش محدود میشه خب مثلا این مزیته چون یه ...

ببین در کل این موضوعی نیسکه بخوای بخاطرش جواب مثبت یا منفی بدی 

رو خصوصیات دیگه ش فوکوس کن 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

من زنم و بچه طلاقم

تو زندگی مشترک خیلی زجر کشیدم ولی تحمل کردم چون نمیخواستم آواره بشم و بچم صدمه ببینه

بچه های طلاق از لحاظ روحی ضعیفن اکثرا یعنی احساسین و دلشون میخواد خیلی بهشون توجه بشه دوس دارن طرف مقابل همه توجه و محبتشو نثار اون کنه و قدر زندگیو بیشتر میدونن. شما هم با محبت و احترام باش باهاش و بیشتر بهش توجه کن

این نظر منه البته❤️

من زنم و بچه طلاقم تو زندگی مشترک خیلی زجر کشیدم ولی تحمل کردم چون نمیخواستم آواره بشم و بچم صدمه ب ...

اتفاقا اینا رو دقیقا خودمم در موردش فهمیدم نیازش به محبت زیاده خودشم خیلی محبت میکنه

امیدوارم شمام خوشبخت باشید.

نمیدونم به نظرم معمولی اومد ازدواج کرده دوباره و روابطمون باهاش محدود میشه خب مثلا این مزیته چون یه ...

بهتر که سرش تو زندگی خودش باش دیگه کاری به زندگیت نداره همش فضولی کنه اگ موقعیت شغلی خوبی داره ظاهر مناسبی داره اخلاقشم خوب به نظرم گزینه بدی نیست

اتفاقا اینا رو دقیقا خودمم در موردش فهمیدم نیازش به محبت زیاده خودشم خیلی محبت میکنه امیدوارم شمام ...

اره خیلی زیاد بعدشم همش استرس از دست دادنتو داره کلا خیلی حساس میشن حالا همه هم مثل هم نیستن 

یک شخصیت خودساخته و‌مستقلی دارن 

مدیریت بحران خوبی دارن 

اما خب یه سری حساسیت هایی هم دارن 

و به سختی اعتماد میکنن اما اگر بتونن به یکی اعتماد کنن مشکلی نیست 

نسبت به یه سری مسائل بی تفاوتن و نظر و حرف دیگران براشون اهمیت نداره البته این به خاطر شخصیت مستقلشونه 

خیلی مهمه با پدر بزرگ شده باشه یا مادر 

باید خصوصیت دیگه شو ببرسی کنی 

یه نفر هیچ اختیاری رو انتخاب نوع و شرایط خانودادگیش ندار

یک شخصیت خودساخته و‌مستقلی دارن  مدیریت بحران خوبی دارن  اما خب یه سری حساسیت هایی هم دا ...

خیلی درست گفتین تو همین مدت اینا رو کمابیش فهمیده بودم

بیشتر با باباش بوده فرقش چیه؟

خیلی درست گفتین تو همین مدت اینا رو کمابیش فهمیده بودم بیشتر با باباش بوده فرقش چیه؟

خوبه این که الگوی مرد و رفتار مردانه رو دیده ولی خب از طرفی ممکن به خانوما سخت اعتماد کنه