2777
2789
عنوان

سرلاک مقوی و سالم واسه نی نی

639 بازدید | 6 پست

وقتی دخترم شروع به دندون در آوردن کرد خیلی بدغذا شد و هر نمونه غذا درست میکردم لب نمیزد خیلی دوران سختی بود و کلی وزن کم کرد.

یک مامان گلی دارم به مامان یانگوم معروفه و یه کدبانوی درجه هستن ایشون وقتی متوجه شدن بعد از چند روز یک پودر آماده کردند و باهاش یک سرلاک درست کردن و دخترم با میل کامل چند قاشق خورد و خوشش اومد.

دیگه خیالم از این بابت راحت شد هرجا میرفتم مهمونی و سفر همینو واسش درست میکردم چون هم زود حاضر میشد و هم مقوی بود  چون مامان از انواع میوه خشک های سالم و اورگانیک روستا و غلات تازه تو این پودراستفاده کرده بودند و خودش یک غذای کامل بود .

هر کسی هم مریض میشد از این سرلاکه میدادنش و جواب میداد.حتی بابا بزرگم خورد زمین و خونه نشین شد و از این سرلاکه دادیمشون سرپا شد .

خلاصه که این سرلاکه معروف شد و کلی مشتری و خواهان پیدا کرد ،چون ما یک بومگردی داریم که محصولات اورگانیک و سوغات کرمان رو تولید میکنه و این شد که این محصول پرفروش ترین محصول تولیدی مون شد.

اینم بگم این سرلاک چون واسه نی نی های عزیز حاضر میشه با وسواس زیاد و کاملا بهداشتی تهیه و از بهترین و باکیفیت ترین میوه و غلات تازه و سالم بدون هیچ بزرگنمایی بگم حاضر میشه پس خیالتون بابت کیفیت محصول راحته راحت باشه.

😊اگه دوس داشتید اینو واسه کوچولوی عزیزتون سفارش بدید با من در تماس باش

۰۹۱۳۷۵۸۶۶۰۴

کانال ایتا           ghavote40dokhtaroon@      

پیج اینستا                         40dokhtaroon@

دوستای گلم ما یک بومگردی داریم که انواع قاووت کرمان رو با بهترین کیفیت تولید میکنه .قاووت معجونی ست از گیاهان عطاری و مغزیجات و ... که درمان هر دردی ست.اسمش هم روشه قوتو بهت انرژی و قوت میده. هم درمان و هم پیشگیری                                          ۰۹۱۳۴۴۶۶۱۸۷ واتس آپ                                                         @ghavote40dokhtaroon 
چرا تا آخرش خوندم😐

چون سلامتی کوچولوت واست مهم بوده 

دوستای گلم ما یک بومگردی داریم که انواع قاووت کرمان رو با بهترین کیفیت تولید میکنه .قاووت معجونی ست از گیاهان عطاری و مغزیجات و ... که درمان هر دردی ست.اسمش هم روشه قوتو بهت انرژی و قوت میده. هم درمان و هم پیشگیری                                          ۰۹۱۳۴۴۶۶۱۸۷ واتس آپ                                                         @ghavote40dokhtaroon 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تا آخرش خوندم😐

😀 حالا چرا ناراحتی وقت گذاشتی خوندی و یه سر هم برید پیج رو نگاهی بندازید همه نوع محصولی واسه همه سنین موجوده 

هر چی مقوی و سالم بخوای واسه هر بیماری مثل پادرد روماتیسم و لاغری و چاقی موجوده 

لینک ایتات خرابه که 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لینک ایتات خرابه که 

نمیدونم چرا اینجا عدد لاتین قبول نمیکنه واسه این درست نیست 

@ghavote40dokhtaroon

این شکلی میزنه😐

اگر بلدی درستش کنی بهم بگو پولکی جون .مرسی🙏🙂

لینک ایتات خرابه که 

نمیدونم چرا اینجا عدد لاتین قبول نمیکنه واسه این درست نیست 

@ghavote40dokhtaroon

این شکلی میزنه😐

اگر بلدی درستش کنی بهم بگو پولکی جون .مرسی🙏🙂