2777
2789
عنوان

چرا خدا همراه ظالما هست؟؟؟💔 بیاین بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف من ، هرکس بدی کرده بدترش سرش اومده 

دقیقا .ب نظرم خدا ادمهایی را سر راه ما قرار میده که تاوان گناهانمون را پس بدیم ، ازقدیم میگن خوبی کنی ب خودت کردی و بدی کنی بد میبینی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

موافق نیستم 

گاهی انسان های خوش قلب ؛ تصمیمات عاطفی  میگیرن و برای کساني که لیاقت ندارن  از خودشون مایه میذارن   و متاسفانه اون افراد چون جنبه ی خوبی ندارن لگد پرانی میکنن   

و البته خدا هم کارش بی حساب کتاب نیست مشکلات حل نشدنی در زندگي اون افراد بی صفت  میذاره که نه پول نه هیچ چیز نمی‌تونه نجاتشون بده  چون در واقع خدا خودشو ازشون گرفته و حتی توفیق عبادت خودشو ازشون سلب کرده تا جایی که میگن خدایا من جنبه ی این امتحان را نداشتم و تو باعث شدی من از تو فاصله بگیرم و  روز به روز بیشتر دچار بلا میشن تا غرق بشن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

پس خدا چیکاره هست؟ افکار رو موافقم

خدا آفریننده است ،قوانین آفرینش برای همه یکسان است ، پس چه من مثبت فکر کنم چه منفی نتیجه اش را میبینم .

وقتی افکار ترس را به کائنات ارسال کنی ،موقعیت های ترسناک برات ایجاد میکنه .

عزیزم ما اینجا باید یاد بگیریم چطوری از این قوانین استفاده کنیم .

من همین الان که برای شما دارم می‌نویسم متوجه شدم خودم ناخواسته باعث ایجاد یکسری شرایط در زندگیم شدم که همیشه ازشون بدم میومد ، متوجه شدم پیش فرض فکری خودم باعث ایجاد این موقعیت ها به شکل مکرر میشده

از قدیم گفتن کنی بینی هرکی ظلم کنه دیر یا زود سرش میاد شک نکنین

کی دقیقا کی تا وقتی ک مادر پاکتر از گل من بمیره از غصه ونارحتی مادرم ی فرشتس دیگه بریدیم دلم از این میسوزه ک طرف هرکاری بات بکنه ها دور وریات میگن دیوونس ولش کنید شما چیزی نگید در حدی ک تو خونت نشستی یهو میبینی تفنگشو دراورده اومده بالاسرت حالا تو هم از نارحتی حرفی فوشی چیزی بده بقیه بگن وای ن نباید فوش میدادی نباید حرف میزدی این بیشتر ادم میسوزونه