2777
2789
عنوان

بنظرتون درسته به زنه زنگ بزنم؟؟؟؟

117 بازدید | 6 پست

پارسال من یه موردی از شوهرم دیدم ورفتم قهر تواین مدت شمارش توایرانسل من بود و پرینت گرفتم دیدم به یه شماره خیلی اس میداده خلاصه گفتم الانم داره خیانت میکنه زنگ زدم به زنه زن گفت که من دوست خانمشم وچون میدونه چک میکنی این فیلمو بازی کرد که توحساس شی وهمون موقه که به شوهرم پیام دادم شستمش شوهرمم گفت میخواستم اینکارو کنم که توبهم پیام بدی چون یمدت غیب شده بودم و برا طلاق رفته بودم خونه اقام

خلاصه این خانمم کلی باهام حرف زد ونصیحت کرد وهمش میگف من یه شوهر دارم با تموم دنیا عوضش نمیکنم وفقط خواستیم پادرمیونی کنیم خلاصه من باور نکردم و گذشت وبرگشتم سر زندگیم والان شوهرم خیلی خوب شده هیچی مخفی نداره وکاملا زیر نظر دارمش اماااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پارسال برگشتم پیامهای حذف شده وبرگردوندم تومکالمه شوهرم خیلی حرفای بدزده مثلا بهش میگفته من میام منو میشناسی اون خانمم میگف حب خودتو معرفی وشوهرم بهش میگف خیلی خوش استایلی و بفهم دنبال چیم وخانمه بهش گفته بود خودتو معرفی کنی میام

مکالمشون اینطور بود و خلاصه من ۵ ماهی قهربودم وقتی برگشتم دیدم مکالمه رو و خلاصه یک ماه بعدش دیدم بهش گقته خیلی بیشعوری کثافت(شوهرم اینو بهش گفته)

خلاصه حس کردم خانمه دروغ میکف و رابطه داشتن و ازاینکه منو خر فرض کرده بود وکلی نصیحتم میکرد سوختم و مدتیه دلم میخواد زنگ بزنم اول با سیاست از زبونش بکشونم و بعد هرچی از دهنم درمیاد بگم ک دلم سبک شه

به نظرم عجیبه که میخواستن امتحانت کنن

این قضیه مال پارساله والان شوهرم خیلی خوب شده وافتاد به غلط کردن ورفتیم مشاور وغیره

اما داغ دلی مونده رو دلم چونکه زنه میگف شوهرم دوست شوهرته وگفت به شوهرت پیام بدیم ک توببینی حساس شی برگردی سر زندگیت 

ولی وقتی برگشتم پیامارو دیدم جریان یچیز دیگه بود