2777
2789

بعد وقتی بهش نزدیک شدید بفهمید خیلی با اون شخصیتی که تو ذهنتون بود فرق داره واقعا آدما از دور یه چیز دیگه ان

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستامو خیلیدوست دارم هر بار باهاش قرار میذارم بریم بیرون نمیاد یا میگه نه یا اگه بگه آره و خودشم قرار بذاره کنسل میکنه، نمیاد باهام من خیلی تشنه ی دیدنشم اما اون نمیاد بیرون، مخصوصا اینکه من الان به تازگی مادر بزرگم فوت شده خیلی احتیاج دارم که یه دوست کنارم باشه هفته ی پیش قرار گذاشتم باههاشیک ساعت قبل از اومدن کنسل کرد، دوباره دیروز بهم پیام داد گفت میخوام برم یه چیزی بخرم باهام بیا گفتم باشه کفت حالا اگه حوصلم شد میریم بعدش پیام دادم گفتم بریم گفت حوصلم نمیشه فردا بریم شایدم خودم آخر شب رفتم امروز پیام دادم گفتم رفتی گفت نه فعلا نمیخوام بخرم، واقعا خسته شدم ازین که انقدر میاز دارم به بودنش و نیست

یکی از دوستامو خیلیدوست دارم هر بار باهاش قرار میذارم بریم بیرون نمیاد یا میگه نه یا اگه بگه آره و خ ...

چه بیخود این کلا درگیره و از اونایی که هیچ جوره نمیشه رو حرفش حساب کرد حالا من رفیق دارم سه صبح بگم حالم بده سه پنج دیقه خودشو رسونده 

چه بیخود این کلا درگیره و از اونایی که هیچ جوره نمیشه رو حرفش حساب کرد حالا من رفیق دارم سه صبح بگم ...

فقط دلم میخواد یه بار ببینمش یکم آروم بشم کاش تو این شرایط بیشتر کنارم بود 

فقط دلم میخواد یه بار ببینمش یکم آروم بشم کاش تو این شرایط بیشتر کنارم بود 

شما اعتمادبنفستون کمه و وابستگی عاطفی پیدا کردید در واقع اون شما را دائم پس میزنه ولی شما هنوز به این عزت نفس نرسیدید که رها کنید