2777
2789

یکی که خیلییی صمیمی بوده باشین

منظورم دوست پسر نیست

نیاین شعار بدین بگین واسم مهم نیست. میگم کسی که مثل مامانتون بوده

حتما دلیلی برای قطع ارتباط بوده اگ منطقی باشه تحمل میکنم الان سه ماهه با کسی که هر روز باهاش بودم .زن .قطع رابطه هستم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

هیچکی غیر از خود مادر مثل مادر نیست پس واقعا برام مهم‌نیست.شاید اوایل چون وابستگی هست ادم یه مقدار اذیت بشه ولی بعدا متوجه میشی مهم‌نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای  بگم  خودکشی میکنیم 😐

نمیذاری که نظر بدیم که 😂

دور بودن از کسی که باهاش رابطه ی خیلی نزدیک داشتیم همیشه سخته  حالا فرض کنید این تو سال کنکور باشه که خود ادم تو اون دوران از لحاظ روحی دچار نوسان میشه مدام و احتیاج داره بقیه بهش انرژی مثبت بدن  اما یه حقیقت های تو زندگی وجود داره که بقیه اسمشو میذارن شعار دادن  چون براشون سخته درکش    اوتم اینه که اگه میخوای موفق باشی و پیشرفت کنی باید باهاش کنار بیای

وقتی کسی که تو سال کنکورش مادرش یا پدرش فوت کرده  اومده قبول شده   یا کسی که سال کنکورش تو شهرشون زلزله اومده و خونه زندگیشون اوار شده   یا  کسی که چون نتونسته عروسی دوستی بره که از کلاس اول باهم دوست بودن و اون دوسته ولش میکنه  تونستن  قبول بشن  یعنی اگه بدترین اتفاق ها هم بیفته  تو مجبوری بلندشی ادامه بدی  چند روزی تو ناراحتی و غم هستی ولی اگه موندگار باشه این حالتت تهش هیچی نمیشی 

بعد چند سال دیگه به عقب بر میگردی با خودت میگی من به هدفم نرسیدم چون با فلانی قطع ارتباط کرده بودم ؟ !!!!!  

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
قلبت چی میگه

یادم میاد ناراحت میشم دلم میگیره ولی بعدش به این فکر میکنم چقد باهاش خوب بودم و دوسش داشتم ولی اون گند زد به همه چی بعدش دیگ فکرش نمیکنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم من نمیزارم نظر بدین؟ حرف از خودکشی نزدم که سخته برام

یعنی کلی من حرف زدم فقط همون دو خط اول که باهات شوخی کردم و برات ایموجی هم گذاشتم که برداشت بد نکنی توجهتو جلب کرده ؟ 

من هرچی برات نوشتم حقیقت زندگی سه نفر بوده که میشناختمشون 

نمیدونم چی بگم پس  امیدوارم رابطتون درست شه....  خدانگهدار

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
یعنی کلی من حرف زدم فقط همون دو خط اول که باهات شوخی کردم و برات ایموجی هم گذاشتم که برداشت بد نکنی ...

ممنون عزیزم من به بقیه ی حرفات هم توجه کردم❤️ فقط میخواستم بدونم منظورت چیه😅