2777
2789

من خودم بچه روستام.و همسرم از شهرستان خییییییییلی کوچیک ک ده دقیقه باروستا فاصله داره.....به خاطرکارشوهرم اومدیم شهربزرگ...حالاهمسرم میگه انتقال ی بیمارستان رومی‌گریم برگردیم...

و من به دلایل دوست ندارم ..اولیش نزدیک شدن به خوانواده هاهستش..دومیش دوست ندارم بچه هام توفضای روستا بزرگ بشن..سوم احساس می کنم اونجا خیلی کسل کننده میشه...

خوبیاشم اینه به لحاظ مالی جلومیفتیم... نزدیک والدین من هستیم و اونابیشت وقت میگذرونن با دخترام...و راحت شدن کارهمسرم...

حالم خوب نیست...

کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرد شهرتون 

زندگی تو شهر بزرگ به شرطی برات قشنگ خواهد بود که جیبت پر پول باشه و تو رفاه زندگی کنی

اگه اونجا وضع مالیت بهتره برگرد شهرتون 

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
به نظر منم پسرفته ولی خب فکر نکنم اقایون از کار اسونتر و نزدیکی به خانواده بگذرن

عموشودیده..ک رفته خونه ساخته و میفروشه..و خیلی وضعیت مالی ش خوب شده...میگه چرامن نکنم.. با حقوق نه ملیون ده ملیون مشهد واقعا سختمه

منم باشما هم نظرم پیشرفتی که واسه بچهات توتهران هست توروستا نیس البته هستن بچهایی که تومحیط روستا بزرگ میشن ومیرن دکتر میشن حالا چرا انتقالی میگیره واسه شهرستان توتهران کارکنه خوب

اون آرامشی ک کنار خانوادت داشته باشی.همیشه خانوادهاتونو ببینی فشار از روتون کم بشه.

آرامش بیشتر رفاه بیشتر.

الان دیگه روستا شهر فرقی نداره همه چی مد باشه روستا زودتر از شهر خبر داره.

اون آرامشی ک کنار خانوادت داشته باشی.همیشه خانوادهاتونو ببینی فشار از روتون کم بشه. آرامش بیشتر رفا ...

روستای ما خیلی  ترتمیزه..اسفالتوسرسبزه..و همه هم میگن برگردیم..و من خیلی استرس دارم 

عموشودیده..ک رفته خونه ساخته و میفروشه..و خیلی وضعیت مالی ش خوب شده...میگه چرامن نکنم.. با حقوق نه م ...

پس وقتی انقدر دلش میخواد بره شما دیگه مخالفت نکن بعدا هر چی بشه میگه تو نذاشتی