2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم آزور گرفتم خیلی راضیم .یه نصیحت اگر برای کارای روزانه میخوای سایز کوچیک بگیر .

باشه عزیزم ممنون قیمتش م بهم میگین

برای شفای خواهرم عاجزانه درخواست میکنم حمد شفا بخونید ..مادرو پدرهم ندارم

لکسوس استارگرفتم راضیم سه لیتری کوچیکه خوبه دم دسته ظرفش پیرکسه یه مقدارسنگین هست نسبت به استیلش مامانم بوش گرفت استیله خیلی سبکه ولی تفاوتش اینه داخلش پیدا نیست .اگرم یخ یا چیزای سفت بریزی به مرور قلمبه میشه تواستیل

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

پارسال یک ونیم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام عزیزم 

پیشنهاد میکنم غذاساز گلاوا بخری چونکه هم دوتا مخزن پیرکس و استیل برای خردکن داره، آسیاب و اسموتی ساز داره و تازه الانم تو تخفیف ویژه فروشگاه نظری هست یه سرچم بکنی متوجهش میشی، فروش حضوری و انلاینم دارن.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.