2777
2789
عنوان

فرض کن در باز شود و ناگهان..برسد منجی؛ آقا مهدی صاحب الزمان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 13130 بازدید | 1785 پست

سلام 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اگر خوندید  و کسانی هم که خوندن انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) قبول باشه 

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم 

مهدی هستم

ممنون

زماني اراده خدا بر اين امر واقع شد 

که بر قومي عذاب نازل کنه، بعد از مدتي مشاهده کردند که هيچ عذابي وارد نشد! و اوضاع آرامه…

پيامبر قوم، از خدا پرسيد: ماجرا چيست؟

خطاب آمد: « اي نبي من! عذابي بالاتر از اينکه لذت مناجاتم را از دل خلائق بيرون ببرم،

در خزانه ي خود سراغ نداشتم و اکنون اين جماعت را به همان عذاب و بلا مبتلا کرده ام.

آهاي جماعت!

در اين روزگار هم بزرگترين عذاب و شکنجه ي خدا اينه که

« ياد امام زمان(عج) در دل ما، جايي نداره و خلائق، صاحبشون رو فراموش کرده اند...

(روز عالم سوز/ص284)

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج#

اتحاد_ما_رمزظهور#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💥 ‍ پیشرفت برق آسای علم پس از ظهور❗️

📖علم و دانش بشری با تمام دستاوردها و مظاهر شگفت انگیزش، هنوز دوران کودکی خود را سپری می کند و با تحقق ظهور امام مهدی  عجل الله تعالی فرجه الشریف به بلوغ کامل می رسد.

🌴امام صادق علیه السلام فرمود:

💫 علم_و دانش ۲۷ حرف( شعبه وشاخه) است و مجموع آنچه پیامبران آورده اند، ۲ حرف است.

مردم تا روز ظهور بیش از آن دو حرف را نمی دانند، وقتی قائم  قیام کند، ۲۵ حرف بقیه را بیرون آورده و در میان مردم منتشر می سازد و بدین سان مجموع ۲۷ جزء دانش را نشر  می دهد.

🌿قطب راوندی در « خرایج » از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود:

🌱( علم بیست و هفت حرف است.

تمام علومی که پیامبران آورده اند دو حرف بود و مردم تا امروز بیش از این دو حرف نشناختند. پس در زمانی که قائم ما خروج کند بیست و پنج حرف بیرون می آورد. سپس تمام بیست و هفت حرف علم را در میان مردم منتشر می کند)

📒 اسرار آفرینش اهل بیت ص ۳۲۷

اتحاد_ما_رمزظهور#

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تلنگر💡

💌به خدا قسم اگر بدانید #امام‌زمان (عج)با چه غربتی منتظر این هستند که

♦️ما خود را #بسازیم تاظهور کنند

#شب_خواب_ندارید❗️جز اینکه به فکر درست کردن خودتان باشید...

#استاداخلاق‌_آیت‌الله‌_سیدحسن‌ابطحی

اتحاد_ما_رمزظهور#

الهم-عجل-الولیک-الفرج# 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اتحاد_ما_رمزظهور

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اگر میخواهی بدانی امام زمان یادت کرده🍃 

، بدان همین قدر اجازه داده دائم به فکرش باشی 

معلوم است 

تو را دوست دارد 

و به تو عشق میورزد☺️👌

امام_زمان_دوست_دارم#  ♥️

_اتحادمارمزظهور#

سـرباز‌قبل‌از‌ظهـور#  

امام_زمان_دوست_دارم#  ♥️

_اتحادمارمزظهور#

سـرباز‌قبل‌از‌ظهـور#  

امام_صادق علیه السلام :

🌸 إعْرَف إمامُکَ فإنّکَ إذا عَرْفتهُ لَم یضرّک تَقدّم هذا الأَمر أو تأخّر.

🌟 امامت را بشناس، که اگر امامت را بشناسی پیش افتادن و یا دیر شدن امر ظهور به تو زیانی نمی رساند👌❤️

📚 غیبت نعمانی، باب ۲۵

اتحاد_ما_رمزظهور#

لبیک_یا_مهدی#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خدایا ببخش گناهانی را ڪه

بر ما بلا نازل ڪرده ڪه آن بلا

"غیبت امام زمان(عج)" است😔

خدایا ببخش گناهانی را ڪه

نعمتی را از ما گرفته ڪه آن نعمت،

نعمت ظهور و حڪومت امام زمان (عج) است.‌😭

خدایا ببخش بر ما گناهانی را ڪه

موجب حبس دعای ما شده ڪه آن

دعای ما تعجیل در فرج امام زمان(عج) است ...💔

_اتحادمارمزظهور#

عشق_جانم_امام_زمانم❤️#  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

عزیـزٌ علـیَّ ان ارَی الخلقَ و لا تُرَی ...

آقاجـــــان💔

چہ سخت است بر من

کہ مردم را می‌بینم و

تـو دیده نمی شوی ...😞

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

اتحاد_ما_رمزظهور#  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم