2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تبریک خرید خونه دیگه  😐😐😐  همونطور که برای تبریک متولد شدن بچه میبرید

درسته ولی اونی که خونه خریده پولدار بوده بعد یه نفر که وضع مالیش خوب نیست پول می‌ذاره تو پاکت می‌بره ولی وقتی خودش خونه اجاره می‌کنه براش هیچی نمی‌برن نهایت یه شکلات چه رسم بدیه بچه فرق داره به نظرم 

درسته ولی اونی که خونه خریده پولدار بوده بعد یه نفر که وضع مالیش خوب نیست پول می‌ذاره تو پاکت می‌بره ...

خوب شمام پول نبر یه بسته شکلات ببر

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من اصلا خوشم نمیاد ازین رسوم 

یکی خونه میخره ما باید بریم بهش پول بدیم

یکی بچه ش دنیا میاد ما باید بریم باز پول بدیم

یکی زن میگیره ما باید بریم کادو بدیم پول بدیم

همینطور سفرهای زیارتی و .....

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
درسته ولی اونی که خونه خریده پولدار بوده بعد یه نفر که وضع مالیش خوب نیست پول می‌ذاره تو پاکت می‌بره ...

خب ببین عزیزم اونی که مستاجرش خودش مقصره پول میزاره تو پاکت میتونه درحد خیلی جزئی مثلا یه کیک درست کنه ببره براشون.من یکی از دوستام برا اولین بار اومد خونمون کیک دست پخت خودشو برام آورد خیلی هم عالی بود و خوشم اومد ...ضمنا مفهوم صرفا کادو نیست که یه هدیه ای به معنای چشم روشنی ..میتونه یه بسته شکلات باشه میتونه یه گلدون گل طبیعی کوچیک باشه میتونه یه جعبه شیرینی باشه...

من از متنتون احساس کردم حسودی کردی😂😂 کادو‌میبریم چون از خوشحالیشون خوشحالیم

نه حسودی نکردم کار اشتباهیه خدارو شکر آنقدر خسیس نیستم میگم بین مستاجر و اون که خونه خریده همه رو یجور ببرن

نه حسودی نکردم کار اشتباهیه خدارو شکر آنقدر خسیس نیستم میگم بین مستاجر و اون که خونه خریده همه رو یج ...

چه بی منطق☹️☹️

مستاجر هر سال جابجا میشه 

خونه مردمه 

چرا باید کادو‌ببرن؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃