2777
2789

من چقدر احمق بودم که با وجود شاغل بودنم و یه بچه کوچیک

هر وقت یکیشون مریض میشد تند تند از شب قبل غوسایل غذا رو اماده میکردم که فرداش از کار برگشتم بدوبدو غذابپزم ببرم براشون. حالا اخرش دلشون خواست یه تشکری هم بکنن. یه بار قورمه سبزی پختم گفتم برنج تازه اش خوب میشه خونه خودم نمیزارم بردم چون از بیمارستان تازه مرخص شده بود داتیم خدافظی میکردیم کفت ممنون که خورشت درست کردی. نگفت غذا درست کردی. 

حالا خانم خودش شاغل شده مجرده خونه مادرشوهرمه . وسط هفته بریم خونشون دست به سیاه و سفید نمیزنه که من خسته ام خودم باید برم بپزم بیارم ببرم ظرف بشورم. خب منم مثل اون شاغلم فقط یه ساعت زودتر تعطیل میشم. اگر هم نریم مادرشوهرم و پدرشوهرم غر میزنن. اخر هفته هام نمیتونیم بریم چون شوهرم نیست. 

چقدر قدر خودشو میدونه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها کلا مدل شون اینه اهل کار کردن.نیستن اگ شاغل باشن بهونه شون اینه ک خستم 

ادم میشناسم اگ مامانش غذا جلوش نزاره از گشنگی میمیره😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

این اسمش خودخواهیه. شما به اون توجه نکن خودخواهی ته تهش ضرر به خودته. شما بخاطر مسن بودن مادرشوهرت کمک بده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بنیه ادما باهم فرق داره منم از سرکار میام ب سختی میتونم کار کنم

منم ادمم بخدا منم خسته میشم نا ندارم وقتی میرسم خونه جنازه میشم از خستگی ربطی نداره

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

خوب شماهم نکن اسی دلیلی نداره وقتی خسته ای انقدر برا خانواده شوهر زحمت بکشی مگه خانواده خودتن که به گردنت حق داشته باشن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗