2777
2789
عنوان

خانمای اگاه به نظرتون اشتی کنم؟

201 بازدید | 13 پست

از اول ازدواجم مادر شوهرم به من حسادت میکرد وهمه رو با من بد میکرد حتی شوهرمو، وقتی پدر شوهرم ورشکست شد خونه رو به اسم شوهرم که بچه اول بود کرد( البته قبل ازدواج ما )تا طلبکارا خونه رو. نگیرن ازش وبعد ازدواج ما مادر شوهره قیامت به پا کرد تا سند خونه رو بگیره منم کارمند بودم وبا پس اندازم وکمک پدرم خونه خریدم وحتی اون نزاشت طلا بفروشم خونه بهتری بگیرم خلاصه بعد چند سال که پدرشوهرم کار وبارش خوب شد خونه جدید تو همون ملک ساخت ومادر شوهرم به کمک پسر اخرش خونه رو به زور زدن به نام برادر شوهرم واونم دق کرد وسر یه سال مرد. بعد اون مادر شوهرم رفت دوره تفریح وگشت وگذار ودختر منم چند بار با خودش برد وتعریف یه مردو پیشش میکرد که سن شوهرم بود تقریبا وتبلیغ به نماز نخوندن وبی حجابی دخترم عاشقش شده بود وبا ما بد اخلاقی میکرد ومنم از مادرشوهرم کمک خواستم که تو باهاش صحبت کن که بی خیال اون مرده بشه، دیدم که همه چیز زیر سر اونه وباهاش قطع رابطه کردم وولی دخترم خیلی اسیب روحی دید سه سال طول کشید تا اونو فراموش کنه الانم حاضر نمیشه از بین خواستگاراش یکی رو انتخاب کنه در حالی که دوست داره ازدواج کنه، من وشوهرمم چند ساله با هم رابطه نداریم وچشم دیدن اونو ندارم که چرا نتونستی جلوی مادرتو بگیری حالا به نظرتون باهاش اشتی کنم؟ البته میدونم اون دست به اعمال شیطانی هم میزنه چون مادر بزرگ شوهرم قبل مرگش بهم گفت که اون هر بار مشکل داره میره پیش د ع ا نویس وجواب هم میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

هر بار به شوهرم میگم برو میگه با هم بریم چون تنهایی میترسه ازشون وزنگ هم میزنه فقط نفرین میکنه . اونا هم اصلا اظهار پشیمونی نمیکنن، الان من میخوام اشتی کنم فقط به خاطر ازدواج دخترمه که عروسیش نه خودش میاد ونه میزاره فامیلاش بیان واین برای دخترم بد میشه

با کی اشتی کنی با مادر شوهرت؟ خب این باز فتنه میندازه تو زندگیت

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
عزیزم دخترت چقدر زود راه افتاده الان باید فکر درس چکار باشه .....فکر شوهر کردنه...آنهم همسن باباش&nb ...

دخترم دانشجو هست شغلشم معلومه، اون باید زود ازدواج کنه خیالم راحت بشه خیلی میترسم دوباره بهش اسیب بزنن الان مدتیه اونو نمیبرم خونه ننش خودشم دوست نداره بره ولی تا کی؟ 

حالا مرد زن و بچه داشت که دخترش عاشقش شده بود ؟ خیلی وحشتناک 

نه حرف زدنش در حد تلفن زدن بود  پدر اون مرده ومادر شوهرمو در اوردم چنان زدم زیر گوش خواهر شوهرم که دو هفته دستم درد میکرد من پای بچه هام وسط بیاد از گرگ هم درنده تر میشم ولی در کل ارومم