2777
2789
عنوان

معجزه با خواندن قرآن

9462 بازدید | 20 پست

دوستان با خودم قسم خورده بودم که اگه بازم هم با تموم شدن ختم قرآنم به خواسته ام برسم اینجا تایپ کنم تا هر کس هر مشکلی داره قرآن ختم کنه ان شالله که به حاجتش برسه 

سه بار قرآن ختم کرده بودم و تو هر سه تاشونم حاجتمو گرفته بودم  اینبارم حاجتم و فردای روزی که قرآنم تموم شد گرفتم خدایم را شکر 

اینم بگم من برای خانم زهرا خوندم

گر خدا بود پنهاهت چه خطر بود ز راهت

قرآن سراسر معجزست .

التماس دعا.

خواستی تاپیک اخرمو بخون ارتباط قرآن و خواب عجیبمو گفتم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه این شکلی هیچ مشکلی تو زندگیت نداری  من وقتی ناراحتم اصلا نمیتونم به چیزی توجه کنم فق ...

بخدا بشینی قرآن و بخونی کلی برات معجزه رخ میده دلتم آروم میشه

چقد طول کشید تا تموم کردی

فایل صوتی قران حالا با صدای هر کی که دوست داری دانلود کن بزار با اون همزمان بخون البته با معنیش بخونی برا جذابیت داره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

[QUOTE=316469665]چقد طول کشید تا تموم کردی[/QUOTE

نیت کرده بودم سه روزه بخونم تموم کنم ولی از بس مشکل سر راهم میومد فک کنم نزدیک ۲۰ روز طول کشید که یه هفتشم شد پریودیم 

قرآن معجزه می کنه 😍 ختمش زیاد سخت نیست، منم قبلا ختم کردم، چند روز طول کشید؟

اینبار نزدیک ۲۰ روز طول کشید ولی سه تای قبلی رو تو ۳ روز ختم کردم 

قرآن سراسر معجزست . التماس دعا. خواستی تاپیک اخرمو بخون ارتباط قرآن و خواب عجیبمو گفتم 

خوابتو  کاملا باور دارم و موهای بدنم سیخ سیخ شد ای کاشاین خوابتو مادر شوهرتم میدید 

خوابتو  کاملا باور دارم و موهای بدنم سیخ سیخ شد ای کاشاین خوابتو مادر شوهرتم میدید

ممنون عزیزم .واقعا کاش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اسی تو پریودیت قران نخوندی؟

ینی گداشتی پاک شدی غسل کردی بعد ادامشو خوندی؟

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️