2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علی،زینب،فاطمه

تو روخدا دعا مشکل داداشم حل بشه

خواهش میکنم دعا کن به عشقم برسم باهاش با عشق ازدواج کنم منو عشقم با هم خوشبخت بشیم و تا ابد بهم وفادار باشه

هر کسی پیاممو میبینه لطفا برام دعا کنه حاجت روا شن کسایی ک برام از ته دل می کنید ان شاءالله🥺

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

واسه من دعا کن بگو مرجان زبونش تنده ولی تو دلش هیچی نیست

بگو خدایا این زبون تندشو ازش بگیر جاش یه لحن خوش صحبت بهش بده

تو تاپیک پسرمو نمیبخشم رسما گند زدم با اینکه نظرمو گفتم و نظرمو قبول دارم ولی اینقدر تند حرف زدم که فکر کنم اسی ازم ناراحت شد

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

مهساسادات

برای موفقیتم قبولی کنکور 

ومهمترازهمه خوشبختی بابام که باازدواجش آینده م تباه نشه وآسایش زندگیم دعا کن

امشب دلم شکسته حالم خیلی بده شاید بادعای شمامعجزه ای بشه ازته دلم میخوام  به تمام خواسته هاتون برسین

اجرتون باحضرت زهرا🌹

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟