2777
2789
عنوان

دوستان در مورد ماشین ظرفشویی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 26 پست
حتماً زمانش تموم نشده،، بهت نگفت کدوم ظرفهارو توچه تایمی بذاری؟  گوگل یه سرچ کن راحت شی جونم

سرچ کردم ولی چیز خاصی نبود. فردا زنگ میزنم نصاب میپرسم.الان نگاه کردم تموم شده ولی ظرفها کامل خشک نیستن.حالا باز فردا میپرسم .

ممنون از راهنماییت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی،موفق باشی🍀

زنده باشی عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام عزیزم شما یه تاپیک داشتی،درمورد بوتاکس آخر انجام دادی؟

سلام والا فقط یکبار انجام دادم بعدش بچه دار شدم مشغله ام زیاد شد دیگه انجام ندادم

خوب بود؟ عمیق تر نشدن؟ والامنم همین بچه ها باعث شدن پیشونیم خط بیوفته توی،۲۶سالگی بسکه خواب مناسب ...

آخه یه بار تاثیری نمیزاره که.باید بارها انجام بدی

حالا همون یه بار چطور بود،

والا من تاثیر خاصی ندیدم یه مدت اخم کردن برام سخت تر بود کم کم اثرش از یین رفت

بیا چند تا نکته بگم بهت که بعدا ماشین ظرفشوییت خرج نزاره رو دستت حتما حتما هر یکی دو هفته یکبار بزن ...

ببخشید چرا نمک نریزیم داخل ماشین 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ببخشید عزیزم اینجا پیام میدم شما برادر شوهر مجرد دارین

نه عزیزم ندارم