2777
2789
عنوان

بیاین از حسای خوب خونه ی پدری بگیم

1494 بازدید | 121 پست

چقدر دلم تنگه واسه اون روزا که تنها دغدغه مون انجام تکالیف بود ، خونه ی گرم پدری ، دست پخت مادر ، رفت و آمد ها ی فامیل.

خسته شدم از مسولیت مادری و همسری ، دلم ارامش میخواد از جنس خونه ی پدری .

بیاین بگید از حال خوب اون روزا

کاش زندگیم ب سن ۱۸ نمیرسید چون تو قبل ۱۸ همه چی رنگیه بعدش همه چی سیاه و سفید میشه دلم میخواد مامانم مث بچگیام جوون باشه😭

اگر چرخ وجود من از این چرخش فروماند/بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند(مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر این روزا دغدغه‌ی بچه داری دارم ، باردار هم هستم ، کارهای خونه هم که تمومی نداره.

این خستگی ها انگار قرار نیست تموم بشه.

دلم ارامش میخواد، دلم اون روزایی رو میخواد که مامانم سالم بود و غذا می‌پخت و باهم بازار میرفتیم. روزای مجردی و کم دغدغه

اینکه شب امتحان تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم چقدر استرس میکشیدم مامانمم باهام بیدار میموند 

اون استرس کجا و این گرفتاریا کجا 

مامانم فقط 

بوس بهش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

آخ آخ خونه ی گرم بامحبت پدری،،،،دلم بابا مو خواست کاش این همه زود نمی رفت،خیلی سخته دختر آخری باشی و پدر نباشه.......

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

روزایی که رو پای بابام میشستم بوسش میکردم بچه هم نبودم ها ۲۰ سالم بود ای خدا یادش بخیر ۱۲ سال دیگه بابام نیست.

ماه رمضون ها قبل از سحر از صدای رادیو مامانم بیدار میشدم بوی غذا میومد خونه ساکت خیلی حس خوبی بود 

کاش زندگیم ب سن ۱۸ نمیرسید چون تو قبل ۱۸ همه چی رنگیه بعدش همه چی سیاه و سفید میشه دلم میخواد مامانم ...

منم خیلی دل تنگ اون روزا هستم. از وقتی مامانم سکته کرد دیگه انگار ازش یه صدا مونده ، انگار دیگه ندارمش😭😭

منم خیلی دل تنگ اون روزا هستم. از وقتی مامانم سکته کرد دیگه انگار ازش یه صدا مونده ، انگار دیگه ندار ...

الهی بمیرم❤️

اگر چرخ وجود من از این چرخش فروماند/بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند(مولانا)
اینکه شب امتحان تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم چقدر استرس میکشیدم مامانمم باهام بیدار میموند&nbs ...

خدا حفظشون کنه. شب امتحان ها من با خواهرم بیدار میموندم. پا به پای هم تا ۴ صبح درس میخوندیم. میرفتیم وضو میگرفتیم که خواب از سرمون بپره