2777
2789
عنوان

سقط جنین

144 بازدید | 20 پست

سلام خانوما لطفا راهنمایی کنین 4 یا 5 هفته باردارم شوهرم نمیخواد میخواییم سقط کنیم بهترین و کم عارضه ترین راه برای سقط جنین شیاف و قرص هست یا ساکشن؟

نمیخوام بقایا بمونه 

از طرفی هم میترسم ساکشن درد داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدی راهکار بگیری برای قتل؟ دنبال شریک جرم میگردین؟ 

من خودم بچه رو میخوام از گناه سقط هم میترسم ولی شوهرم نمیخواد میگه دنیا بیاری من خرجشو نمیدم خواهرش هم یه جارو معرفی کرده ولی میترسم برم 

خواستم  اگه کسی تجربه سقط داشته راهنمایی کنه حداقل دردم کمتر باشه کسی نیست راهنمایی کنه به خاطر همین وگرنه میدونم کار اشتباهیه خودم الان دارم با گریه اینارو مینویسم

من معذرت میخوام 

من میخوام خیلی هم میخوام ولی شوهرم و خانوادش نمیخوان شوهرم بدون اجازه اونا آب هم نمیخوره

تو عقدی مگ؟

ینی چی خانوادش نمیخوان و همسرتم چیزی نمیگ ب اونا چ خب

بنظرم ب جا انداختن بچه همسرتو بنداز بره

تو عقدی مگ؟ ینی چی خانوادش نمیخوان و همسرتم چیزی نمیگ ب اونا چ خب بنظرم ب جا انداختن بچه همسرتو بن ...

کاش میشد همسرمو بندازم بره یه پسر 20 ماهه دارم به خاطر اون دارم ادامه میدم چون میبینم نمیتونم ازش جدا شم این بچه رو هم میخوام

چون جدا بشم بچه رو میگیره بهم نشون هم نمیده

کاش میشد همسرمو بندازم بره یه پسر 20 ماهه دارم به خاطر اون دارم ادامه میدم چون میبینم نمیتونم ازش جد ...

چ جوری میخواد بچه ۲۰ ماهه رو از تو بگیره نمیشه ک 

اگ پشتوانه داری خیلی خیلی جدی راجب جدایی فک کن

برا سقط هم بهترین راه مصرف قرصه

تو عقدی مگ؟ ینی چی خانوادش نمیخوان و همسرتم چیزی نمیگ ب اونا چ خب بنظرم ب جا انداختن بچه همسرتو بن ...

راستش دو سال پیش داشتیم جدا میشدیم ولی لحظه آخر فهمیدم 4 ماه و نیم باردارم برگشتیم دوباره سر زندگی 

اون  موقع بعد 4 ماه و نیم فهمیدم الان زود فهمیدم

چ جوری میخواد بچه ۲۰ ماهه رو از تو بگیره نمیشه ک  اگ پشتوانه داری خیلی خیلی جدی راجب جدایی فک ...

آه قبلا تو یه شرکت کارشناس برنامه ریزی بودم بعد بارداریم دیگه نرفتم الانم به خاطر بچه نمیتونم برم وگرنه میتونم به لطف خدا کار پیدا کنم 

اعصابم خیلی خورد شد استارتر

الان میگی ی ۲۰ ماهه داری

اینم ول کنی دنیا بیاد میشه یه ادم،بچه ت

میتونی اون ۲۰ ماهه رو الان چاقو بندازی گردنش بکشیش؟؟

اینم که باید تیکه تیکه کنی تا بمیره

واقعیت اینه

خدا خودش روزی رو تضمین کرده

این ادم نصفه نیمه کیه که ازش بترسی و برا روزی بچه بهش رو بزنی

خود خدا گفته از روزی بچه نترسین

تو توقتلش شریک نشو

خدا تااا بدنیا بیاد بچه این سیبو انقدرر میگردونه تا شرایط روحی و جسمیتون خوب شه

ان شالله

گوش بده ب حرفم

بعدشم

جسم خودت نابود میشه سقط کنی ن شوهرت

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
راستش دو سال پیش داشتیم جدا میشدیم ولی لحظه آخر فهمیدم 4 ماه و نیم باردارم برگشتیم دوباره سر زندگی&n ...

امضامو بخون

حتما انجامش بده

زندگیت نیاز ب یه مرمت داره

توکل بر خدا کن و حتماا شرکت کن

ببین زندگیت چ شیرین میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
ینی پدر و مادرت پشتت هستن و حمایتت میکنن؟

اره اونا هم هستن 

ولی چون جاریم موقعی که پسرش 3 ساله بود جدا شده از اون موقع تا حالا که پسرش 16 سالشه همدیگر ندیدن 

یعنی خانواده شوهرم بچه رو گرفتن خودشون نگه داشتن به مادر هم نشون ندادن منم از این میترسم

اره اونا هم هستن  ولی چون جاریم موقعی که پسرش 3 ساله بود جدا شده از اون موقع تا حالا که پسرش 1 ...

چ شارلاتانن اینا 

مگ بچه نباید تا ی سنی با مادر بمونه؟

با ی وکیل درست و حسابی مشورت کن ببین چی میگ

اینجوری ک تو میگی ی بچه دیگ بیاری بچه رو بدبخت میکنی واقعا.باید قرص سایتوتک مصرف کنی ولی حتما مطمئن شو اصل آلمان باشه